AC Horsens åbner for billetsalg på Roesgaard Tribunen


28. august 2018

CASA Arena Horsens danner rammen om lokalbraget mellem AC Horsens og Vejle Boldklub fredag den 31. august, og dommer Morten Krogh fløjter opgøret i gang klokken 19.00.

Der er rigtig godt gang i billetsalget, og der er kun få hundrede pladser tilbage på Nordtribunen. Derfor har AC Horsens valgt at åbne op for billetsalg i afsnit P, Q og R på Roesgaard Tribunen (syd).

- Vi kan mærke stor interesse for at overvære lokalbraget mod Vejle, og som det ser ud nu, så kommer vi i hvert fald op på et tilskuerantal på den gode side af 6.000, og forhåbentlig kommer vi op på endnu flere, siger AC Horsens’ direktør Kristian Nielsen og fortsætter:

- Som opvarmning til kampen inviterer vi til Horsens’ største fredagsbar på fredag fra klokken 16.00, og jeg kan kun opfordre små og store gule fans til at kigge forbi og varme op sammen med andre gule fans, lyder det fra Kristian Nielsen.

Husk at du kan købe billet til kampen via AC Horsens’ hjemmeside og app, og billetten kan scannes direkte fra din smartphone.

Klik her for at gå til billetkøb.

Foto: Charlotte Adsbøl