AC Horsens forlænger aftalen med Sebastian Avanzini


30. oktober 2018

AC Horsens har forlænget aftalen med Sebastian Avanzini, så samarbejdet nu løber frem til sommeren 2022.

Avanzini skiftede fra Skovshoved til AC Horsens i sommer og har i løbet af få måneder gjort det så godt, at han er blevet enig med ”de gule” om en længerevarende aftale.

Manager Bo Henriksen glæder sig til at fortsætte samarbejdet med 23-årige Avanzini.

- Jeg er glad og stolt over, at vi igen har fundet en spiller, der kan tage springet fra en lavere række til Superligaen, og det er i den grad en cadeau til vores måde at scoute spillere på og helt i tråd med vores målsætning om at tro på spillere fra lavere divisioner og give dem en chance som i det her tilfælde, hvor vi har set Sebastian an i tre måneder, og vi har i den grad set nogle stærke spidskompetencer som for eksempel hans styrke i en mod en-situationerne, fortæller Bo Henriksen og fortsætter:

- Der er selvfølgelig også ting, vi skal arbejde videre med sammen med Sebastian, og han har blandt andet brug for oplevelser og kampe for at tage det næste skridt, og lige nu får han fortrinsvis reserveligakampe og enkelte indhop. Han er inde i en form for læringscyklus, og jeg er ikke i tvivl om, at vi får udbytte af det via mange gode oplevelser i den gule trøje, for vi tror meget på Sebastian, men det kræver hårdt arbejde af både os og ham, lyder det fra Bo Henriksen.

Sebastian Avanzini glæder sig over, at han har sat sin underskrift på en kontraktforlængelse.

- Først og fremmest har jeg det rigtig godt i klubben, og jeg tror på, at jeg med den rette tillid kan vokse yderligere. Det har været en omvæltning at gå fra 2. division til Superligaen, men jeg føler, at det har været naturligt for mig og en god periode. Ambitionen er at komme ind og være en del af startopstillingen, og derefter er det planen, at jeg skal gøre det så godt, at jeg bliver endnu dygtigere og måske kan spille på en endnu højere hylde, fortæller Sebastian Avanzini.