AC Horsens forlænger med Matej Delač


20. oktober 2018

AC Horsens har forlænget kontrakten med Matej Delač, så samarbejdet nu fortsætter frem til sommeren 2023.

Den kroatiske målmand skulle løfte en stor arv efter Jesse Joronen, der blev solgt til FC København, og Delač har gjort det glimrende for AC Horsens.

Manager Bo Henriksen glæder sig over, at Delač har sat sin underskrift på en langvarig aftale.

- Vi synes, vi har fundet en rigtig spændende og dygtig målmand, som i de første 10 kampe for klubben har vist, at han kan gøre en forskel. Udover at han er en fremragende målmand, så er han et fantastisk menneske, der er meget ærgerrig, og efter mange år i Chelsea vil han gerne have en stabil periode i sit fodboldliv. Vi er lykkelige for at lave en lang aftale med Matej, for vi vil gerne have kontinuitet og kvalitet på så afgørende en position som målmandsposten, og vi håber, han bliver her i mange år, men vi ved også, at han på et tidspunkt kan blive så dygtig, at han bliver attraktiv for større klubber, fortæller Bo Henriksen.

26-årige Matej Delač er faldet rigtig godt til i AC Horsens, og han ser frem til at fortsætte sin gode udvikling på Langmarksvej.

- Jeg er blevet lejet ud mange gange gennem min tid i Chelsea, og jeg har brug for en stabil periode i en klub for at fortsætte min udvikling, og det kan jeg få i AC Horsens, hvor jeg er nummer 1. Jeg er glad for klubben, holdkammeraterne og trænerteamet, så jeg er glad for, at klubben tilbød mig en kontraktforlængelse. Det er en god aftale for begge parter, lyder det fra Matej Delač.