AC Horsens forstærker bagkæden med landsholdsspiller


28. juni 2017

AC Horsens har forstærket truppen ved at hente Daisuke Sato, der har skrevet under på en kontrakt gældende til sommeren 2020.

Den teknisk stærke venstre back med 32 landskampe for Filippinerne har senest spillet i den bedste rumænske række, og han glæder sig over, at han fremover skal spille med AC-logoet på brystet.

- AC Horsens er en god og ambitiøs klub med dygtige spillere, kompetente folk omkring holdet og en passioneret manager, der har imponeret mig. Jeg har forhørt mig omkring klubben, og jeg har kun hørt gode ting. Det har altid været en drøm at prøve kræfter med en større liga, og AC Horsens er et perfekt step for mig, fortæller Daisuke Sato.

Den 170 centimeter høje venstre back er født på Filippinerne og opvokset i Japan, hvor han også har fået sin fodboldopdragelse. Som 19-årig skiftede han til Global FC på Filippinerne, og i sommeren 2016 skiftede han til rumænske CSM Poli lasi.

- Som spiller er jeg en fighter, der går hårdt ind i alle nærkampe, og jeg er en klog spiller med en god venstre fod. Forhåbentlig kan vi sammen løfte klubben op i top seks i den kommende sæson, lyder det fra Daisuke Sato.

Manager Bo Henriksen er glad for, at Sato valgte AC Horsens som næste destination.

- Sato er en spiller, vi har kigget på rigtig længe og kæmpet for at få til klubben, så vi er stolte over og glade for, at det er lykkes. Det har været vigtigt for os at styrke vores venstre back-position, hvor vi i forvejen har en stærkt spillende Thomas Kortegaard, så nu er vi godt i mål på den position. I forhold til de referencer vi har fået og de kampe, vi har gransket rigtig meget, så får vi en uhyre dygtig spiller med en sindssyg god teknik, og han er fremragende mand til mand defensivt og offensivt. Vi glæder os til at se ham i den gule trøje, og han har rigtig gode forudsætninger for at lykkes, fortæller Bo Henriksen.

Rundt om Daisuke Sato
Født den: 20. september 1994
Tidligere klubber: Urawa Youth, Sendai Uni, Global FC, CSM Poli lasi