AC Horsens forstærker truppen med Ludwig


8. juni 2017

AC Horsens har forstærket truppen ved at tilknytte Alexander Ludwig, der har skrevet under på en kontrakt gældende til sommeren 2019.

Den stærke midterforsvarer har senest optrådt for HB Køge i NordicBet Ligaen, og han glæder sig til at tage hul på næste kapitel i karrieren.

- Efter nogle år i 1. division har jeg en stor sult efter at spille superligafodbold, og jeg har haft nogle gode snakke med Bo, der allerede tog kontakt til mig i januar. Jeg har fået et godt indtryk af, hvad han og AC Horsens står for både sportsligt og socialt, og jeg har en god feeling. Skiftet til AC Horsens er det rigtige step for mig, og jeg glæder mig til at bevise mit værd i Superligaen og AC Horsens, fortæller Alexander Ludwig og fortsætter:

- Min ambition er fra dag et at sætte mit aftryk i Superligaen og vise, at jeg kan være med på det niveau. Målet er selvfølgelig, at vi skal overleve, men jeg vil også gerne kigge lidt opad og være med til at bygge på, lyder det fra Alexander Ludwig.

Han er en duelstærk og forudseende midterforsvarer med et godt venstreben, og manager Bo Henriksen havde ham øverst på ønskesedlen.

- Der er ingen tvivl om, at han er en ønskespiller, og jeg har efterhånden talt med ham i fire-fem måneder. Han kommer med masser af power og energi, og han var med til at lave 17 clean sheets i HB Køge i sidste sæson. Jeg er dybt imponeret over, hvad han kan, og vi glæder os til at se ham i den gule trøje, forklarer Bo Henriksen.

Rundt om Alexander Ludwig
Født: Den 30. juni 1993
Højde: 184 cm.
Vægt: 85 kg.
Tidligere klubber: Fremad Amager, Tårnby Boldklub, FC Midtjylland, FC Hjørring, Vendsyssel FF, HB Køge
Trøjenummer i AC Horsens: 33

Har du sikret dig et sæsonkort til næste sæson? Lige nu får du en speedwaybillet med i købet.