AC Horsens forstærker truppen med Thorsen


21. juni 2017

AC Horsens har forstærket truppen ved at tilknytte Jonas Thorsen, der har skrevet under på en kontrakt gældende til sommeren 2019.

Jonas Thorsen har i de seneste otte år repræsenteret Viborg F.F., men fremadrettet skal han altså spille med AC-logoet på brystet.

- Først og fremmest har jeg haft nogle vildt gode snakke med Bo Henriksen om klubben, hans ambitioner og min rolle i klubben og på holdet, og det har sat nogle fede tanker i gang hos mig. Bo og jeg har nogle af de samme tanker om fodbold, og jeg vidste, at der var meget mere i ham, end det man ser og får indtryk af ved kampene, så ham glæder jeg mig rigtig meget til at arbejde sammen med, fortæller Jonas Thorsen og fortsætter:

- AC Horsens er en god klub med en række gode spillere, der kan drive det til noget godt i den kommende sæson, og jeg kender Mathias Nielsen, der har givet mig et godt indtryk af klubben, når jeg har talt med ham, lyder det fra Jonas Thorsen.

Han glæder sig til at tage hul på næste kapitel i karrieren, og manager Bo Henriksen har store forventninger til 27-årige Thorsen.

- For mig er Jonas Thorsen en spiller med kvalitet, power og energi, der er helt fantastisk, og jeg har længe drømt om at træne ham, for han kan mange ting, og han kan spille mange positioner. Han udfylder alle roller rigtig godt, men han kan blive endnu bedre ved at spille centralt på banen. For os som klub er han en fantastisk signing, og vi glæder os rigtig meget til at arbejde sammen med ham de næste to år, fortæller Bo Henriksen.

Rundt om Jonas Thorsen
Født: Den 19. april 1990
Tidligere klubber: AGF og Viborg F.F.
Landskampe: 4 U19-kampe og 2 U20-kampe. Thorsen scorede i sin debut i den rød/hvide trøje på U19-landsholdet og blev matchvinder mod Norge.