AC Horsens har store ambitioner


5. juli 2018

- AC Horsens har selvfølgelig ambitioner - ikke kun om at blive i superligaen, men om at forsøge at præge den på samme måde som i sidste sæson, hvor vi blev nummer 6 og i høj grad havde indflydelse på, hvor mesterskabet havnede.

Det understreger bestyrelsesformand Bo Pinholt her før premieren på den nye sæson.

- Lige nu arbejder vi på at finde de forstærkninger, der skal til for at skabe et slagtkraftigt hold, men det er en langsommelig proces, der kræver stor tålmodighed, fordi trænerstaben er meget kræsen og ikke vil nøjes med habile spillere, og det tager altså tid at finde de helt rigtige. Det er jo netop det vi har været fantastiske til: At finde de rigtige som  Bubacar Sanneh, Jesse Jeronen, Ayo Okosun, Alexander Ludwig, Jonas Thorsen og udvikle dem, så andre klubber har stået i kø for at få fat i dem, siger formanden.

Bo Pinholt havde gerne beholdt flere af dem, men det var  af flere grunde ikke muligt.

- Jeg har udtrykt min glæde over, at vi har solgt spillere for så mange penge, at klubben økonomisk er sikret uanset, hvad der sker, men det er jo ikke ensbetydende med, at vi ikke vil satse og investere i nye stærke spillere, der kan sørge for at vi får mindst samme succes på banen i den kommende sæson, og jeg ved jo også at Bo Henriksen og hans stab arbejder i døgndrift for at finde de rigtige, slutter Bo Pinholt.