AC Horsens henter Bjarke Jacobsen med øjeblikkelig virkning


2. august 2017

For et par uger siden offentliggjorde AC Horsens, at Bjarke Jacobsen fra Vendsyssel FF havde skrevet kontrakt med ”de gule” fra årsskiftet, men nu er parterne blevet enige om et øjeblikkeligt skifte, og dermed kan den stærke midtbanespiller få debut allerede på fredag, når AC Horsens møder Silkeborg IF på CASA Arena Horsens.

Bjarke Jacobsen er en af de absolut bedste midtbanespillere i NordicBet Ligaen, og manager Bo Henriksen glæder sig over, at Jacobsen skifter med øjeblikkelig virkning.

- Vi har længe arbejdet på at hente Bjarke Jacobsen allerede nu, for han kan styrke os både på den korte og lange bane. Han er en fremragende spiller, der kan gå ind og gøre en forskel og på den måde gøre os bedre som hold, og vi glæder os helt vildt til at se ham i den gule trøje, fortæller Bo Henriksen.

AC Horsens’ nye nummer 8 er glad for, at skiftet er faldet på plads.

- Jeg havde håbet på, at jeg kunne skifte allerede nu, så jeg er selvfølgelig super glad og glæder mig til at komme i gang. Jeg har en forventning om, at jeg kommer til at lære en masse og udvikler mig, og jeg vil gøre alt for at hjælpe holdet til at opnå målsætningerne. Mit mål er at spille så meget som muligt og vise, at jeg kan gøre en forskel for AC Horsens, lyder det fra Bjarke Jacobsen.

Rundt om Bjarke Jacobsen
Født den: 21. august 1993
Tidligere klubber: FC Nordsjælland, FC Helsingør, AB og Vendsyssel FF
Landskampe: Tre kampe og et mål på U20-landsholdet
Trøjenummer i AC Horsens: 8