AC Horsens henter Erik Marxen


7. januar 2013

AC Horsens har skrevet kontrakt med talentfulde Erik Marxen, der skifter på en fri transfer fra Vejle Boldklub Kolding efter denne sæson.

Den 22-årige venstre back har markeret sig med en række stærke præstationer i Betsafe Ligaen, og cheftræner Johnny Mølby ser frem til samarbejdet.

- Erik Marxen er en ung venstre back, der har en god forståelse for spillet, er dygtig med bolden, spiller med stor energi. Han spiller på et højt niveau, men han bliver endnu bedre, og vi er ikke i tvivl om, at vi kan udvikle ham til at blive en rigtig dygtig superligaspiller, fortæller Johnny Mølby.

- Vi har ikke lagt skjul på, at vi havde et ønske om at supplere truppen med en venstre back, og ham har vi fundet i Erik Marxen. Han er stærk i defensiven, eksplosiv og gennembrudsstærk, og som type vil han passe rigtig godt ind på holdet og i klubben, supplerer sportsdirektør Jesper Hansen.

Erik Marxen har sat sin underskrift på en tre-årig kontrakt, og han glæder sig til at rykke karrieren nordpå til sommer.

- Baggrunden for mit skifte er, at jeg har brug for luftforandring og nye sportslige udfordringer på et højere niveau, hvor jeg kan bevise mig overfor nye mennesker. Jeg har fået et rigtig godt indtryk af AC Horsens, der blandt andet lægger vægt på hårdt arbejde, og jeg ser os som et ideelt match. Jeg kender et par af spillerne i forvejen, og de har fortalt mig om det gode sammenhold, hvilket jeg glæder mig til at blive en del af, fortæller Erik Marxen.

Rundt om Erik Marxen:

Født: den 2. december 1990

Højde: 185 cm.

Vægt: 80 kg.

Position: Venstre back

Tidligere klubber: Middelfart, Vejle Boldklub Kolding (frem til sommer 2013)