AC Horsens henter Kevin Ray Mendoza


5. april 2018

AC Horsens har skrevet kontrakt med Kevin Ray Mendoza, der skifter til ”de gule” efter denne sæson.

Kevin Ray Mendoza er i øjeblikket på kontrakt i Thisted FC, men den 23-årige målmand har skrevet under på en to-årig kontrakt med AC Horsens fra sommer.

AC Horsens’ målmandstræner Peder Hansen ser frem til at arbejde med Mendoza.

- Kevin Mendoza er en talentfuld og teknisk dygtig målmand, der tror meget på sig selv, og det er en naturlig udvikling for ham at tage skridtet til en superligaklub. Han er utrolig arbejdsom, professionel og har et indre drive for at blive bedre, og vi skal sammen udvikle ham endnu mere i vores miljø, hvor han kommer til at træne på fuld tid. Han er et meget behageligt menneske, der vil passe perfekt ind i vores trup, siger Peder Hansen.

Kevin Ray Mendoza har fået et godt indtryk af sin kommende klub.

- Først og fremmest virker menneskene i AC Horsens humane og nede på jorden, og de har gennem et stykke tid givet udtryk for, at de gerne vil have mig. Det er en fed klub med fuldtidssetup og gode faciliteter, og det vil jeg gerne være en del af. Jeg har talt med Bo Henriksen og Peder Hansen gennem længere tid og fået et godt forhold til dem, og jeg glæder mig til at arbejde sammen med dem. Peder virker til at have ligeså meget træningsiver som mig, så det er helt perfekt, fortæller Kevin Ray Mendoza.

Rundt om Kevin Ray Mendoza
Født den: 29. september 1994
Højde: 187 centimeter
Tidligere klubber: Kølkær IF, Herning Fremad, Viborg F.F., Kjellerup IF, Ringkøbing IF, Thisted FC

Foto: Rasmus Lykke, Thisted FC