AC Horsens henter Sonni Nattestad


31. august 2018

AC Horsens har forstærket truppen ved at leje Sonni Nattestad i Molde FK frem til årsskiftet, og aftalen indeholder en købsoption på den færøske landsholdsspiller.

Sonni Nattestad er en god bekendt af AC Horsens, for den 197 centimeter høje forsvarsspiller har tidligere med succes spillet et halvt års tid hos ”de gule”.

Manager Bo Henriksen ser frem til at genoptage samarbejdet med den stærke forsvarsspiller.

- Sonni har været her før, vi kender hans styrker, og han har utvivlsomt et kæmpe potentiale, som vi glæder os til at forløse. Han har været igennem en længere rejse fra Island til Norge – også menneskeligt – og han har alle forudsætninger for at blive endnu bedre i AC Horsens. Han kan fra dag ét gå ind og styrke os med sine kvaliteter både forsvarsmæssigt og på offensive standarder, siger Bo Henriksen.

Sonni Nattestad glæder sig til at blive en del af AC Horsens igen.

- Jeg vil gerne spille fodbold og have det sjovt, og Bo var et positivt bekendtskab, da jeg sidst spillede i AC Horsens. Jeg glæder mig til at spille i den gule trøje igen, og jeg passer perfekt ind i klubben, for jeg er en stor dreng, der er stærk i duellerne og vinder alt i luften, siger Sonni Nattestad.

Rundt om Sonni Nattestad
Født: 5. august 1994
Højde: 197 centimeter
Tidligere klubber: MB Midvagur, 07 Vestur, FC Midtjylland, AC Horsens, Vejle Boldklub, Hafnarfjördur, Fylkir, Molde FK, Aalesund.