AC Horsens køber Oliver Drost


9. januar 2018

AC Horsens har købt Oliver Drost fri af Vejle Boldklub, og angriberen har sat sin underskrift på en kontrakt, der løber frem til sommeren 2019.

AC Horsens havde Oliver Drost på et lejeophold fra september og året ud, og han sluttede rigtig stærkt af med to mål mod Hobro IK og SønderjyskE.

Manager Bo Henriksen ser frem til at arbejde endnu mere med 22-årige Drost.

- Vi er rigtig glade for, at vi har lavet en aftale med Oliver, der gælder de næste halvandet år. Han skulle bruge noget tilvænning i starten, og der er ingen tvivl om, at han skal blive endnu bedre fysisk, men vi så hans unikke spidskompetencer i de sidste to kampe. Vi skal sammen gøre ham til en mere komplet spiller, og vi vil gerne udvikle ham til at blive en spiller, der kontinuerligt kan blive kampafgørende i Alka Superligaen, for det har han færdighederne til. Vi er stolte over, at vi har været med til at udvikle ham i den rigtige retning, og vi glæder os til at hjælpe med at indfri hans potentiale, fortæller Bo Henriksen.

Oliver Drost havde oprindeligt kontrakt med Vejle Boldklub frem til sommeren 2018, men han bliver altså nu AC Horsens-spiller.

- Det er jeg utroligt glad for, og det var også hele målet med lejeopholdet i første omgang, at jeg skulle tilspille mig en permanent aftale. Jeg har lært meget af Bo og udviklet mig meget på det fysiske plan, og nu gælder det om at fortsætte udviklingen og hjælpe holdet. Jeg glæder mig til at spille en masse fodbold i den gule trøje og forhåbentlig score endnu flere mål, lyder det fra Oliver Drost.