AC Horsens lejer målmand Jakob Busk i FC København i 6 måneder.


27. juni 2014

AC Horsens Cheftræner Bo Henriksen er glad for at byde Jakob velkommen i AC Horsens.

- Vi i AC Horsens har haft en udfordring på målmandsposten, da vi, med baggrund i Rønnow’s skadessituation kun rådede over Aleksandar Stankovic, det glæder mig vildt meget at vi nu har lejet U21 landsholdsmålmanden Jacob Busk fra FC København, han er en dygtig målmand som er skolet på allerhøjeste niveau og vi får nu tilknyttet en målmand med mange gode målmandsmæssige kompetencer, hvilket uden tvivl kommer til at gøre en forskel for AC Horsens i kampene her i efteråret, slutter Bo Henriksen.

- Vi får en dygtig målmand, som både sportslig og menneskelig passer perfekt ind i både klub og spillertrup, samt ikke mindst i målmandsteamet anført af målmandstræner Nicolai Pold, Det har været et stort ønske at få tilknyttet Jakob til AC Horsens på en halvårlig aftale og dialogen med FC København har fra første kontakt været positiv og løsningsorienteret, supplerer adm. Direktør Henrik Ravn.

Jakob Busk ser frem til at spille kampe for AC Horsens.

- Jeg er superglad for at det lykkedes FC København og AC Horsens at blive enige om en lejeaftale, jeg glæder mig til at lære nye mennesker at kende, få nye input og sidst men ikke mindst at få en masse kampe på næsthøjeste niveau i dansk fodbold, fortæller Jakob Busk.

Lejeaftalen med FC København vedr. Jakob Busk vil ikke påvirke klubbens forventninger til indeværende regnskabsår.

Spørgsmål relaterende til denne meddelelse kan rettes til direktør Henrik Ravn på telefon 75 62 60 20.

Foto: badenfoto.dk