AC Horsens lejer Søren Reese


13. juni 2018

AC Horsens har lejet Søren Reese i FC Midtjylland, der har købt midterforsvareren af Viborg F.F.

24-årige Søren Reese skal spille for ”de gule” i den kommende sæson, og manager Bo Henriksen glæder sig til at arbejde med Søren Reese, der godt kan betegnes som en ønskespiller.

- Søren Reese har jeg haft kig på, siden jeg kom til AC Horsens for fire år siden, for han har et enormt potentiale og er en fantastisk dygtig leder. Han er en af de tre bedste headere i Danmark – både offensivt og defensivt – og han har en enorm styrke. Vi vidste, at der ville være en kalkuleret risiko for at miste Alexander Ludwig, men vi har hentet en fuldgod erstatning i Søren Reese, der kommer til at træde i karakter med det samme, lyder det fra Bo Henriksen.

Søren Reese ser frem til at blive en del af AC Horsens.

- AC Horsens er en god klub, hvor jeg kan tage de næste skridt i min udvikling efter tre et halvt fantastiske år i Viborg, hvor jeg har udviklet mig fodboldmæssigt og som leder. Jeg ser frem til at fortsætte min udvikling i AC Horsens, hvor der bliver arbejdet efter værdier, der passer til mig som person, og jeg glæder mig til at komme i gang. AC Horsens gjorde det imponerende godt i sidste sæson, og jeg ser ikke nogen grund til, at det ikke skulle gentage sig. Jeg har fået et rigtig godt indtryk af klubben og miljøet, siger Søren Reese.

Rundt om Søren Reese
Født: Den 29. juli 1993
Højde: 184 cm.
Position: Midterforsvar
Tidligere klubber: Ingstrup SF, Jammerbugt FC, Viborg F.F.