AC Horsens lejer Sonni Nattestad


5. august 2014

AC Horsens har indgået en lejeaftale med FC Midtjylland om Sonni Nattestad, der med øjeblikkelig virkning skifter til ”De Gule”.

Lejeaftalen løber frem til sommeren 2015, og cheftræner Bo Henriksen ser frem til samarbejdet med den talentfulde midterforsvarer.

- Sonni Nattestad er en ung knægt med en rigtig stor fremtid foran sig, og han vil fra dag ét konkurrere om en plads i startopstillingen, for han har alle forudsætninger for at blive en rigtig dygtig midterforsvarer. Han er dygtig med bolden og i hovedspillet, og med ham får vi endnu flere kvalificerede strenge at spille på i defensiven. Han er et kæmpe talent, som FC Midtjylland forventer sig meget af, og det er dejligt, at de tror på, at han kan udvikle sig yderligere i AC Horsens, fortæller Bo Henriksen.

- Sonni Nattestad er en ung midterforsvarer, der kommer med masser af ærgerrighed og sult, og han vil blandt andet bidrage med en god portion fysik qua sin højde. Han har uden tvivl et stort potentiale, og det har vi et kompetent trænerteam, der skal hjælpe ham med at indfri, supplerer Henrik Ravn.

Lejeaftalen vækker ikke kun glæde i AC Horsens.

- Jeg har brug for at spille kampe for at udvikle mig yderligere, og derfor har jeg valgt at spille sæsonen færdig i AC Horsens. Trænerne er gode, og jeg er ikke i tvivl om, at det bliver sjovt, så jeg glæder mig. Min ambition er at få spilletid og gøre en forskel, fortæller Sonni Nattestad, der har fået debut på det færøske A-landshold og også har U21-kampe på CV’et.

Rundt om Sonni Nattestad
Født den: 5. august 1994
Højde: 197 cm.
Vægt: 88 kg.
Tidligere klubber: 07 Vestur

Lejeaftalen vil ikke påvirke klubbens forventninger til indeværende regnskabsår.

Spørgsmål relaterende til denne meddelelse kan rettes til direktør Henrik Ravn på telefon 75 62 60 20.

Foto: badenfoto.dk