AC Horsens og Alka støtter BROEN Horsens


14. november 2017

Superligaens hovedsponsor Alka og samtlige superligaklubber er igen i denne sæson gået sammen om at bakke op om udvalgte sociale indsatser rundt om i landet.

AC Horsens valgte sidste år at støtte BROEN Horsens med to kroner pr. tilskuer, da AGF gæstede CASA Arena Horsens fredag den 25. november, og beløbet blev lagt sammen med bidraget fra Alka Superliga CSR Puljen, så der i alt blev sendt 22.844 kroner videre til det gode arbejde.

I denne sæson bliver det også BROEN Horsens, der får glæde af tilskuerindtægter og midler fra Alka Superligaen CSR Pulje.

- Vi har igen i år valgt at støtte BROEN Horsens med to kroner pr. tilskuer fra søndagens kamp mod OB, for de udfører et fantastisk arbejde med Hans Søgaard i spidsen. BROEN Horsens har altid været en god samarbejdspartner for os qua deres gode arbejde med fodboldspillere i vores klub. Jeg håber, at vi i år kan sende endnu flere penge videre til BROEN Horsens, fortæller Kristian Nielsen.

Om BROEN Horsens
BROEN Horsens er en forening (stiftet i 2002), der har som formål at støtte udsatte børn, så de på lige fod med alle andre børn har mulighed for at dyrke fritidsinteresser.

Vi skaffer midler ved at søge fonde, puljer og private, og vi støtter børnene gennem et samarbejde med sagsbehandlere, sundhedsplejersker, SSP, lærere, pædagoger og andre, der har daglig omgang med børn og unge.

I 2016 støttede vi 549 børn og unge i hele kommunen til en aktiv fritidsinteresse og et godt fællesskab med andre børn og unge.

Baggrund og målgrupper
Ca. 60.000 danske børn lever i familier, hvor én eller begge forældre er narkomaner eller alkoholikere – eller slås med andre sociale problemer.

Dertil kommer formentlig lige så mange børn af enlige forsørgere, sygdomsramte familier og børn med anden etnisk baggrund end dansk.

I alle disse familier er foreningsliv og idræt noget, der ligger langt uden for deres kultur. Især pigerne får ingen fritids-/idrætstilbud.

En del af forældrene er ikke godt integrerede i det danske samfund. De kender ikke foreningslivet, og tager derfor heller ingen initiativer i denne retning som forældre – selv om børnene gerne vil.

Klik her for at læse mere om BROEN Horsens.