AC Horsens sælger Bjerregaard til KR Reykjavik


11. juli 2017

AC Horsens har solgt André Bjerregaard til KR Reykjavik, og han skifter til den islandske klub med øjeblikkelig virkning.

Den hurtige angriber skiftede til AC Horsens fra Herning Fremad for syv år siden og har været en vigtig spiller for ”de gule” med mål, assists og hårdt arbejde.

Manager Bo Henriksen giver Bjerregaard følgende ord med på vejen.

- André Bjerregaard har været fantastisk for AC Horsens, og han er blevet en rigtig AC-dreng, selvom han kom til klubben fra Herning. Vi har været super glade for at have André i klubben, og vi glæder os over, at han får en god mulighed for en frisk start på Island, hvor han har skrevet kontrakt med en god klub. Vi ønsker ham al mulig held og lykke, fortæller Bo Henriksen.

André Bjerregaard ser tilbage på en god tid i AC Horsens, men han glæder sig også til nye udfordringer.

- Jeg har lyst til at prøve noget andet efter syv år i AC Horsens, og jeg glæder mig til et nyt spændende kapitel i karrieren. Det har været super fedt at være en del af AC Horsens, og det var en stor drøm, der gik i opfyldelse, da jeg fik min første professionelle kontrakt. Det er et fantastisk sted med fantastiske mennesker, og det er ikke uden grund, at alle spillere har været glade for at være her. Der har selvfølgelig været både op- og nedture, men der har klart været flest positive oplevelser, lyder det fra André Bjerregaard.