AC Horsens skriver kontrakt med målmand


29. august 2017

AC Horsens har skrevet kontrakt med Frederik Nørgaard frem til sommeren 2018.

Den 18-årige målmand, med en fortid i Vejle Boldklub og FC Midtjylland, har allerede været på træningsbanen i Horsens, hvor han har gjort en god figur.

Manager Bo Henriksen glæder sig over, at det er lykkes at tilknytte endnu en keeper til målmandsteamet.

- Vi har allerede set på træningsbanen, at Frederik er en dygtig målmand, og han vil kun blive endnu bedre af at træne i et godt superligamiljø. Han skal træne med superligatruppen, når det passer med hans skole, og derudover skal han spille kampe for U19 og træne med dem om torsdagen. Vi glæder os til – sammen med Frederik – at indfri hans potentiale, fortæller Bo Henriksen.

Frederik Nørgaard Hald har trænet med AC Horsens i et par uger, og han har fået et godt indtryk af klubben.

- Det har været fedt at træne med superligaholdet, for de har taget rigtig godt imod mig, og vi havde et socialt arrangement i sidste uge, der selvfølgelig også gav noget ekstra for en ny spiller som mig. Vores målmandstræner Peder er en positiv fyr, og de to andre keepere er unge ligesom jeg, så vi er et godt team. Jesse er jo allerede blevet kaldt en af de bedste målmænd i Alka Superligaen, så ham kan jeg selvfølgelig også lære meget af. For mig gælder det om at træne godt og udvikle mit spil. Jeg skal lægge på og blive mere sikker i mit spil, fortæller Frederik Nørgaard.

Rundt om Frederik Nørgaard
Født den: 26. februar 1999
Tidligere klubber: FC Midtjylland og Vejle Boldklub
Trøjenummer i AC Horsens: 40