AC Horsens skriver kontrakt med Mensah


1. august 2014

AC Horsens har haft Joseph Mensah til prøvetræning i denne uge, og den ghanesiske offensivspiller har gjort det så overbevisende, at han netop har skrevet under på en kontrakt frem til sommeren 2016.

Joseph Mensah har en fortid i ghanesiske Liberty og har senest repræsenteret Slavia Prag, og cheftræner Bo Henriksen glæder sig til samarbejdet.

- Joseph Mensah er en af de mest spændende spillere, jeg har set meget længe, og han er den bedste prøvespiller, jeg nogensinde har set. Han imponerede fra dag et med sin hurtighed, venstrefod og en mod en-færdigheder, og det er meget svært at lukke ned for ham. Han går ikke ind og bliver kampafgørende allerede nu, for han skal blive god til at indgå i vores fællesskab og lære vores taktiske koncept at kende, men han har et kæmpe potentiale, fortæller Bo Henriksen.

- Vi har skrevet kontrakt med Joseph, for han er en spændende spiller, der har overbevist os om sine kvaliteter gennem en vellykket prøvetræning, og han har noget x-faktor over sit spil. Der er ingen tvivl om, at han skal bruge noget tid på at falde til, og vi skal have tålmodighed med ham, men han kommer til at gøre en forskel på sigt. Han har været tilknyttet det ghanesiske U20-landshold, og vi glæder os til at være med til at indfri hans potentiale, supplerer adm. direktør Henrik Ravn.

Joseph Mensah er glad for den modtagelse, han har fået i AC Horsens, og han glæder sig til fremtiden i den gule trøje.

- AC Horsens er en god klub med rutinerede og talentfulde spillere, der har taget godt imod mig, og her får jeg en god platform med hensyn til min videre udvikling. Der er et godt sammenhold, god stemning og en stor motivation i truppen, og jeg kan godt lide trænerne. Jeg er en hurtig spiller, der gerne arbejder mellem felterne, og jeg er offensivt indstillet, men også disciplineret, fortæller Joseph Mensah.

Rundt om Joseph Mensah
Født den: 29. september 1994
Højde: 169 cm.
Vægt: 68 kg.
Tidligere klubber: Liberty, Slavia Prag
Trøjenummer i AC Horsens: 19

Kontrakten med Joseph Mensah vil ikke påvirke klubbens forventninger til indeværende regnskabsår.

Spørgsmål relaterende til denne meddelelse kan rettes til direktør Henrik Ravn på telefon 75 62 60 20.