Blokade har hjulpet Nabil Aslam


16. januar 2013

AC Horsens afholdt indendørsstævne for klubbens sponsorer den 14. december, og de forskellige hold blev suppleret med spillere fra AC Horsens.

Nabil Aslam var også på banen, men han måtte opgive at fuldføre på grund af et skrub på den ene fod, og det døjer han stadig med.

- Jeg ville tage et træk rundt om Anders Nøhr, hvorefter jeg blev skubbet i ryggen og forsøgte at bremse op ved at træde hårdt ned på højre hæl. Derefter kunne jeg ikke træde på foden, og den var helt umulig den efterfølgende uge. Jeg fik lagt en læderhæl ind og fik også lidt behandling, og begge dele hjalp lidt, men det blev først rigtig godt i torsdags, da jeg fik lagt en blokade, fortæller Nabil Aslam og fortsætter:

- I øjeblikket kan jeg cykle og lave mobiliseringsøvelser, og i næste uge kan vi formentlig teste foden af med løb på løbebånd. Hvis det går godt, så kan jeg forhåbentlig så småt begynde at indgå i træningen med de andre, men jeg skal også i gang med et løbeprogram på banen, for jeg mangler meget rent konditionelt. Jeg har cyklet, men jeg har ikke løbet en meter i en måned, så det bliver hårdt at komme igennem, men det gavner kun mig selv, og jeg må bare bide i det sure æble og komme af sted.

Foto: badenfoto.dk