CASA A/S forlænger stadionsponsorat til 2022


21. september 2017

AC Horsens’ hjemmebane på Langmarksvej har heddet CASA Arena Horsens siden 2008, og CASA A/S har netop forlænget stadionsponsoratet, så den gule hjemmebane også hedder CASA Arena Horsens frem til 2022.

Den oprindelige kontrakt udløber først om to år, men AC Horsens og CASA A/S var enige om at tage en dialog om en forlængelse allerede nu, og økonomidirektør Per Hansen fra CASA A/S var positiv overfor ideen.

- I bund og grund er der tale om rettidig omhu fra vores side, og vi er meget glade for, at vi kan forlænge aftalen med CASA A/S, selvom der var to år tilbage af den oprindelige aftale. Det giver os en vis ro flere år frem i tiden, så vi kan fokusere på vores overordnede mål om at etablere os i Alka Superligaen, og vi er enormt begejstrede for, at en meget loyal medspiller, som CASA A/S, der også er en sværvægter i det danske erhvervsliv, fortsætter som stadionsponsor, fortæller Kristian Nielsen.

For to måneder siden blev CASA A/S hjertesponsor i AC Horsens, og nu har virksomheden med hovedsæde i Horsens og en afdeling i København altså valgt at forlænge stadionsponsoratet i yderligere tre år.

- Nu har AC Horsens’ hjemmebane heddet CASA Arena Horsens i ni år, og vi havde faktisk yderligere to år tilbage, men det stadion kan jo ikke hedde andet i vores optik. Så når AC Horsens ønskede at indgå en dialog for at forlænge aftalen, så var det en kærkommen lejlighed til at sætte underskriften på papiret, fortæller Per Hansen.

Der er flere grunde til, at CASA A/S fortsætter som stadionsponsor.

- Vi har først og fremmest forlænget aftalen for at støtte op om klubben og byen, men sponsoratet har mange afledte effekter. Nu har vi efterhånden været stadionsponsor i en del år, men i starten var eksponeringen i hvert fald med til, at de kendte vores navn på Sjælland, når vi kom derover. Internt er der en høj grad af medarbejderpleje i det, for vores medarbejdere føler sig jo hjemme på CASA Arena Horsens – det er også blevet ”vores” hjemmebane, forklarer Per Hansen.

CASA er én af Danmarks førende virksomheder indenfor udvikling og opførelse af fast ejendom, og for godt et år siden blev 60 procent af virksomheden solgt til kapitalfonden CataCap.

Klik her for at læse mere om CASA A/S