CASA bliver hjertesponsor


7. juli 2017

AC Horsens arbejder stenhårdt på at udvikle klubben på og udenfor banen, så ”de gule” også fremadrettet bliver en fast bestanddel af Alka Superligaen, og det kræver mange ressourcer at indfri den ambition.

Derfor har klubben lanceret hjertesponsorkonceptet, hvor eksisterende sponsorer og samarbejdspartnere tegner et ekstra sponsorat over en tre-årig periode.

AC Horsens’ mangeårige samarbejdspartner CASA har netop valgt at tegne et hjertesponsorat, der tilfører 250.000 kroner årligt til AC Horsens over de næste tre år.

- CASA har været en meget værdsat og loyal samarbejdspartner for AC Horsens gennem en længere årrække, og vi er fantastisk glade for, at CASA endnu engang vælger at støtte os så markant økonomisk. Det betyder rigtig meget for os i bestræbelserne på at nå vores mål i forhold til at tage det næste skridt på alle områder, fortæller AC Horsens’ bestyrelsesformand Bo Pinholt.

Økonomidirektør Per Hansen fra CASA fortæller her om baggrunden for hjertesponsoratet:

- Vi har støttet op om byens førende klub i mange år, og det vil vi gerne blive ved med, for AC Horsens er vigtig for byen som helhed med den eksponering, det giver. Hjertesponsorat er en meget dækkende betegnelse for sponsoratet, for vi tegner netop sponsoratet for at støtte klubben, og jeg kan godt lide, at man er åben omkring det. Vi håber, at mange andre virksomheder i byen ser vigtigheden af, at Horsens har et superligahold og har lyst til at støtte op om klubben, forklarer Per Hansen.