Dansk Boligbyg A/S bliver Partner i AC Horsens


7. december 2017

AC Horsens er i øjeblikket i dialog med klubbens sponsorer vedrørende gentegninger, og der er stor opbakning til ”de gule” fra det horsensianske erhvervsliv.

Dansk Boligbyg A/S er blandt de virksomheder, der har valgt at gentegne sponsoratet, og virksomheden med hovedkontor i Horsens samt afdelinger i Hobro, Odense og Roskilde har valgt at opgradere fra VIP-Sponsor til Partner fra årsskiftet.

Anton Nørgaard er adm. direktør for Dansk Boligbyg A/S, og han sætter her et par ord på opgraderingen af sponsoratet.

- Vi har hovedkontor i Horsens, og vi har mange medarbejdere, der interesserer sig for AC Horsens, diskuterer fodbold og bor i byen, så vi vil gerne støtte op om klubben. Derudover bliver der vist rigtig meget superligafodbold i TV, og det er vigtigt for os, at vi bliver eksponeret bredt, så folk bliver bevidste om vores navn, fortæller Anton Nørgaard.

Dansk Boligbyg A/S får med den nye aftale LED-eksponering til samtlige hjemmekampe og har nu dobbelt så mange visninger, men Mikkel Mena Qvist spiller også en stor rolle i forbindelse med eksponeringen af Dansk Boligbyg A/S, for han spiller med virksomhedens logo på trøjen.

- Vi må bare sige, at vi har valgt den helt rigtige spiller i Mikkel Qvist, for hold fast, hvor har han ofte været i fokus på TV, og nu er det blevet sjovt at sidde derhjemme og holde øje med, hvornår han er på TV. Han har – sammen med holdet – gjort det rigtig godt her i efteråret, og det er vi glade for. Vi er godt tilfredse med sponsoratet, og det er også derfor, vi har hævet niveauet, lyder det fra Anton Nørgaard.

Klik her for at læse mere om Dansk Boligbyg A/S.