Ét point til Nattestad og landsholdet


18. oktober 2018

Sonni Nattestad og Hallur Hansson er tilbage i Horsens igen efter landsholdsopgaver for Færøerne, og de er begge fit for fight.

Færøerne spillede mod Aserbajdsjan i torsdags og Kosovo i søndags, og det resulterede i et enkelt point for Lars Olsens mandskab.

Aserbajdsjan rejste fra nationalarenaen Tórsvøllur i Torshavn med alle tre point efter en 3-0 sejr, og kampen mod Kosovo sluttede 1-1.

Sonni Nattestad havde karantæne i kampen mod Aserbajdsjan, og han fik ikke et smil på læben af at se kampen fra tribunen.

- Aserbajdsjan scorede tre mål efter fejl fra vores side, og det må ikke ske. Vi havde bolden mere end dem, vi havde flere skud på mål end dem, og vi ramte stolpen to gange, så det var et ærgerligt nederlag, fortæller Sonni Nattestad.

Tre dage senere fik Færøerne en sløj start på kampen mod Kosovo, da Milot Rashica scorede i det niende minut.

- Bolden blev knaldet op i trekanten, så det kunne vi ikke gøre så meget ved. Vi kom efterfølgende frem til chancer og var selvfølgelig glade for at udligne, men vi gik også efter sejren. Vi havde flere store chancer, og jeg headede selv lige forbi mål. Vi havde også to skud, der gik lige forbi mål i slutningen af kampen, men det sluttede 1-1, forklarer Sonni Nattestad.

På søndag bytter Nattestad landsholdsdragten ud med AC-trøjen, når det gælder opgøret mod Vendsyssel FC klokken 12.00.

- Det bliver en svær kamp for os, men hvis vi kommer ud med energi, er 100 procent til stede og følger vores gameplan, så kan vi vinde, men vi kan også få problemer, hvis vi ikke rammer vores topniveau, lyder det fra Sonni Nattestad.

AC Horsens arrangerer udebanetur til kampen og sender både en familiebus og en stemningsbus til Hjørring. Klik her for at læse mere.