FC Horsens vandt kommunemesterskabet 2018


29. oktober 2018

CASA Arena Horsens dannede rammen for Horsens Kommunes åbne kommunemesterskab 2018 fredag den 26. oktober og lørdag den 27. oktober.

Mesterskabsturneringen for U12-drenge havde samlet 8 hold fra i alt 13 samarbejdsklubber, hvilket er meget glædeligt og skyldes ikke mindst beundringsmæssige samarbejder blandt de mindre klubber omkring Horsens Nord og Sammenholdet.

Horsens KFUM og Løsning IF var debuterende i de åbne kommunemesterskaber.

Med 8 hold får spillerne mulighed for at teste og sammenligne niveau med højere rangerende hold og spille afsluttende kamp mod ligeværdig modstander. Denne turneringsform har været en stor succes og givet mange tætte samt medrivende kampe, hvor de små marginaler har været kampafgørende.

Carsten Nederby - leder af AC Horsens Talentskolen - er utrolig glad for den flotte opbakning til det årlige stævne, og at den blev afviklet i perfekte rammer under kyndig ledelse af Horsens Dommerklub.

- Det er livsbekræftende, at drenge med deres utrættelige trænere og holdledere frivilligt tropper op og giver den maksimal gas på banen og samtidig have kammeratligt samvær under hele stævnet.  Den positive tone og den gensidige respekt for hinanden både på, men ikke mindst udenfor banen var forbilledlig og er helt afgørende for, at det nok er det bedste kommunemesterskab til dato, fortæller Carsten Nederby.

Stævnet blev som noget nyt afviklet fredag eftermiddag på 4 baner med 3 kampe til alle hold fordelt i 2 puljer

Lørdag var der så kvartfinaler, semifinaler og finaler med dertilhørende placeringskampe, så det var en flok trætte men oplevelsesrigere drenge, som lørdag sad på tribunen på CASA Arena Horsens til superligakampen mellem AC Horsens og FC Nordsjælland.

Her blev årets vinder af kommunemesterskabet kåret i pausen, hvor FC Horsens fik overrakt medaljer og vandrepokal af formand for Kultur- og Civilsamfundsudvalget i Horsens Kommune Jakob Bille samt eliteidrætskonsulent Søren Jochumsen.

Foto: Jørgen Birkmose Christensen