Hansson gennem vellykket operation


15. juni 2017

AC Horsens Hallur Hansson har været plaget af en fodskade gennem længere tid, og i går, onsdag, var han så på operationsbordet.

Han var igennem en operation, der tog en halv times tid, og han fik fjernet et stykke knogle i venstre fod.

- Jeg har haft et brud, der er vokset forkert sammen, og det har givet mig smerter gennem lang tid, og derfor var det nødvendigt med en operation. Lægen var godt tilfreds med operationen, og han tror på, at jeg kan starte med at løbetræne og spille lidt med en bold om fire uger, fortæller Hallur Hansson.

Torsdag eftermiddag er han lige landet på Færøerne, og her skal han bevæge sig rundt med et par krykker det næste stykke tid.

- Når jeg nu skulle gennem en operation, så er det positivt, at jeg kan få det gjort i sommerferien. Det havde været forfærdeligt at misse mange kampe i sæsonen, lyder det fra Hallur Hansson.

Han fik sommerferie fra AC Horsens den 4. juni, da ”de gule” indfriede målet om en ny sæson i Alka Superligaen, men fredagen efter nåede han også lige at spille 66 minutter for Færøerne, der tog imod Schweiz i Torshavn.

- Vi mødte et sindssygt dygtigt hold med meget gode spillere. Vi spillede en forholdsvis god defensiv kamp, og de kom ikke frem til mange chancer, men de vandt fuldt fortjent. Der var et par situationer i de første 10-15 minutter, hvor vi havde nogle dødbolde, og vi kom også bedre med til sidst, hvor de trak sig lidt tilbage med en 2-0 føring, men vi skabte ikke kæmpe chancer, slutter Hallur Hansson.