Jeppe Kjær besøgte igen Southampton


31. oktober 2018

I sidste måned var AC Horsens’ dygtige U15-spiller, Jeppe Kjær, på inspirations- og oplevelsestur til Southampton FC, og det gule stortalent er netop vendt hjem fra endnu et besøg hos den engelske storklub.

Sidste gang stod programmet på rundvisning, fysiske tests samt træning med den engelske klubs U16- og U18-hold samt en kamp for U16-holdet, og denne gang bød turen blandt andet på to kampe.

I onsdags var Jeppe Kjær med i Southamptons U15-kamp mod Crystal Palace, og i søndags var han med til at vinde 4-1 over Chelsea i en U15-kamp.

Jeppe Kjær havde selskab af sin far og AC Horsens’ talentchef Claus Troelsen i Southampton.

- Det var en positiv oplevelse at se to gode præstationer af Jeppe Kjær mod to så stærke modstandere, og han blev noteret for en assistent og en flot indsats mod Crystal Palace samt et mål og en assist i kampen mod Chelsea, der var en intens U15-kamp på et højt niveau, fortæller Claus Troelsen.

Det var endnu engang en stor oplevelse for Jeppe Kjær at være en tur i Southampton, hvor medarbejderne havde styr på tingene, var gode til at tage imod ham og fik ham til at føle sig tilpas.

- I AC Horsens er vi super stolte over, at vi har været i stand til at udvikle et talent, der allerede som U15-spiller tiltrækker interesse fra en stor klub som Southampton, og vi glæder os til at udvikle ham yderligere i vores stærke miljø på akademiet, lyder det fra Claus Troelsen.