Kickoff: AC Horsens – Brøndby IF


16. maj 2018

CASA Arena Horsens danner rammen om fredagens opgør mellem AC Horsens og Brøndby IF, og her er lidt info om kampen:

Portene åbner klokken 18.00
Kampen fløjtes i gang klokken 20.00. Almindelige indgange åbner ekstraordinært to timer før kickoff – altså klokken 18.00. AC Horsens opfordrer alle tilskuere til at komme i god tid, for der bliver pres på parkeringspladserne og indgangene på CASA Arena Horsens.

Fredagens vejrudsigt
Vejrudsigten siger op til 19 grader og tørvejr.

Zwei Grosse Bier Bar
Zwei Grosse Bier Bar giver en øl eller en sodavand fredag aften, hvis du viser din billet fra fredagens kamp eller dit sæsonkort nede på Zwei Grosse Bier Bar.

Hent AC Horsens’ app
AC Horsens har introduceret klubbens nye app, og med den kan du blandt andet deltage i konkurrencer og stemme på man of the match. Der kommer løbende nye opdateringer til app’en, så klik ind og se, om du har den nyeste opdatering.

Klik her for at læse mere om den nye app.

Hoppeborg og popcorn
De yngste AC-fans kan hygge sig i hoppeborgen og spille fodbold på en spillemaskine, og de kan stille lækkersulten med popcorn.

Tank op i HfS-Caféen
Inden kampen kan der tankes op i HfS-Caféen, hvor der er mulighed for at købe frisksmurte baguettes, pølsemix, lune panini, fadøl og meget andet.

Bliv klædt på
Intersport Horsens sælger lækkert AC-merchandise, så kig forbi butikken.

Fælles ordensreglement
Klubberne i Alka Superligaen har fået fælles ordensreglement, og dette gælder derfor også på CASA Arena Horsens.

Læs mere om ordensreglementet her.

Stadionrekord
AC Horsens kan melde udsolgt til kampen mod Brøndby IF, og tilskuertallet kommer for første gang nogensinde over 10.000 til en fodboldkamp på CASA Arena Horsens.