Kickoff: AC Horsens – Esbjerg fB


21. april 2017

AC Horsens møder Esbjerg fB lørdag den 22. april klokken 16.00 på CASA Arena Horsens, og her får du nærmere information om kampen:

Portene åbner klokken 15.00
Kampen fløjtes i gang klokken 16.00. Almindelige indgange åbner en time før kickoff – altså klokken 15.00.

Lørdagens vejrudsigt
Vejrudsigten siger tørvejr og op til 10 graders varme. 

Hoppeborg og popcorn
De yngste AC-fans kan hygge sig i hoppeborgen og spille fodbold på en spillemaskine, og de kan stille lækkersulten med popcorn.

Merchandise
AC Horsens sælger huer, halstørklæder, trøjer, bamser og andet merchandise under Nordtribunen fra klokken 15.00.

Varm op til braget i fanklubben
Opvarmningen til kampen begynder allerede på lørdag klokken 14.00. Her kan gule fans hygge sig med frankfurtere og fadøl ved Yellow Pit Stop.

Vær med til at hylde samarbejdsklubberne
AC Horsens har inviteret alle repræsentanter fra klubberne i Insero Klubsamarbejdet til klubdag på CASA Arena Horsens, og de bliver hyldet omkring klokken 15.45.
Læs mere her.

Køb armbånd og støt Læger uden Grænser
Otte lokale drenge fra Horsens har etableret en ny mikrovirksomhed med et forretningskoncept, der har til formål at hjælpe udsatte mennesker i verden. De sælger egenproducerede armbånd før kampen, i pausen og efter kampen under Nordtribunen og Sydtribunen, og 20 procent af overskuddet går til Læger uden Grænser.
Læs mere her.

Til kamp mod homofobi
Spillerforeningen, DBU og Divisionsforeningen lancerer nu den første af flere fælles markeringer, der skal gøre opmærksom på og gøre op med de store problemer med homofobi i dansk fodbold. Det betyder, at spillerne fra AC Horsens og Esbjerg fB går på banen med regnbuefarvede flag, og de to anførerbind er også i regnbuefarver.
Læs mere her.

Tank op i HfS-Caféen
Inden kampen kan der tankes op i HfS-Caféen, hvor der er mulighed for at købe varme og kolde drikke, pølser, toast, slik og chokolade.

Bliv klædt på
Intersport Horsens sælger lækkert AC-merchandise, så kig forbi butikken.

Kampprogram
AC Horsens er som sædvanligt på banen med et spændende kampprogram, der byder på masser af optakt til dagens kamp, og du kan blandt andet vinde lækre præmier fra Intersport, Biledgaard Profil, Hans Laursen, Dolly, Megascope, AC Horsens og Feinhaus. Kampprogrammet er gratis og vil ligge ved indgange og i salgsboderne. Umiddelbart efter pausefløjtet kaster bolddrengene præmier ud til publikum, så vær klar på tribunerne.

Nyt fælles ordensreglement
Klubberne i Alka Superligaen har fået fælles ordensreglement, og dette gælder derfor også på CASA Arena Horsens.
Læs mere om ordensreglementet her.

Spar penge og spring over billetkøen
Der er penge at spare, hvis man køber print selv-billet, og man kan drible udenom billetkøen på CASA Arena Horsens.
Klik her for at købe print selv-billet til kampen.