Kom helt tæt på spillerne til Gul Fandag


16. oktober 2017

AC Horsens afholder Gul Fandag for sponsorer, aktionærer og sæsonkortholdere lørdag den 21. oktober fra klokken 9.00-12.00 på CASA Arena Horsens.

Omdrejningspunktet for Gul Fandag er at komme helt tæt på spillere og trænere i AC Horsens, og der bliver selvfølgelig mulighed for at få autografer og få taget billeder med spillerne og trænere.

Dagen begynder i Forum Horsens’ lounge klokken 9.00, hvor der bliver budt velkommen med morgenmad, og cirka klokken 9.15 kommer Bo Henriksen forbi for at fortælle lidt om sin trup og sæsonen. Efterfølgende er der mulighed for at koble sig på en rundvisning på CASA Arena Horsens, inden man kan følge træningen på opvisningsbanen.

ACHibald kaster stjernestøv over arrangementet, og der er gode tilbud på gult merchandise. Der kan betales med MobilePay og kontanter.

Tilmeldingsfristen er senest onsdag den 18. oktober klokken 12.00, og der er adgang for alle sæsonkortholdere, sponsorer og aktionærer.

Tilmelding til arrangementet skal ske ved at trykke på dette link. Husk at udfylde antal i børnefeltet, hvis deltagerne er under 15 år.