Lærerig screening af eliteklasseelever


9. februar 2018

Onsdag den 7. februar deltog 25 fodboldspillere i et træningspas med henblik på at blive en del af eliteklassen på Langmarksskolen efter sommerferien.

AC Horsens havde lavet et fint træner- og scoutsetup og udvalgte spillerne efter tekniske, taktiske, fysiske og mentale færdigheder, og det blev en vanskelig udvælgelsesproces. 

Kristian Høeg havde planlagt en god træning, og Anders Wittorff, Denis Pold og Simon Aaes Sørensen udgjorde trænertrioen, mens Claus Troelsen, Christian Hansen og Søren Jochumsen observerede fra sidelinjen som scouts. Der var tre målmænd blandt spillerne, og de blev trænet af Peder Hansen.

- Spillerne viste sig fint frem, og vi har nu valgt de 11 spillere, der er bedst egnen til at indgå i et Team Danmark elitesetup efter sommerferien. Der har tidligere været to eliteklasser, men fra sommer bliver der kun én, fordi de andre sportsgrene kommer med så få elever, så derfor blev vi kun tildelt 11 pladser, fortæller Claus Troelsen og fortsætter:

- Det var et svært valg, for der var mange gode præstationer, men vi var godt klædt på med dygtige scouts og trænere. Det var en lærerig proces for os alle, og vi har gjort os umage og fundet 11 dygtige spillere, lyder det fra Claus Troelsen.

De 11 udvalgte spillere begynder i 7. klasse efter sommerferien.