LRP fortsætter som shortssponsor


13. september 2018

Horsens’ største advokatfirma, LRP, har gentegnet sponsoratet i AC Horsens, og dermed spiller de gule superligaprofiler også med LRP’s logo på shortsene frem til sommeren 2019.

LRP har været en loyal sponsor i AC Horsens gennem en længere årrække, og advokatfirmaet blev shortssponsor for et års tid siden.

- Der er flere, der har nævnt, at de har set vores logo på shortsene i avisen og på TV og givet udtryk for, at det ser godt ud. Vi er selvfølgelig glade for at vi har fået god synlighed ud af sponsoratet, men i bund og grund er det vigtigt for byen at vi har sport og kultur, der kan løfte byens brand, så folk får lyst til at bosætte sig her i Horsens. Som advokatfirma er vi afhængige af at kunne tiltrække medarbejdere, der ofte har taget deres uddannelse i Aarhus, Odense eller København, hvor der er mange tilbud til borgerne. Derfor er det nødvendigt, at Horsens kan har flere ting at byde på, og superligafodbold appellerer til rigtig mange, fortæller Peter Agentoft Nielsen.

LRP har, i forbindelse med gentegningen, øget sponsoratet, og advokatfirmaet er også hjertesponsor i AC Horsens.

- Vi har et rigtigt godt samarbejde med AC Horsens, og det har vi haft gennem alle årene, så det var ikke en vanskelig beslutning at forlænge aftalen, lyder det fra Peter Agentoft Nielsen.

Klik her for at læse mere om LRP.