Mehl søger nye udfordringer fra sommer


20. april 2018

Jeppe Mehls kontrakt med AC Horsens udløber til sommer, og derefter søger den 31-årige offensivspiller nye udfordringer.

AC Horsens købte Jeppe Mehl i Esbjerg fB i 2011, og han tiltrådte på en fem-årig kontrakt i sommeren 2011. Til sommer er det altså syv år siden, at han blev en del af AC Horsens, og manager Bo Henriksen siger farvel til en dygtig og loyal spiller.

- Jeppe Mehl har været en fremragende repræsentant for AC Horsens på og uden for banen gennem syv år, og vi sætter stor pris på ham. Han har til fulde levet op til vores værdier om sammenhold, ydmyghed og hårdt arbejde, og vi siger farvel til en dygtig spiller og rigtig god fyr, som vi kun kan ønske alt det bedste fremover, fortæller Bo Henriksen.

Det er med en vis vemod, at Jeppe Mehl siger farvel til AC Horsens, men han glæder sig også til næste step i karrieren.

- Jeg har haft syv fantastiske år i AC Horsens. Der har været både op- og nedture gennem tiden, men det ville også være mærkeligt andet, når der er gået syv år. Alt i alt har jeg haft en fantastisk tid i AC Horsens, hvor jeg har lært nogle gode mennesker at kende og generelt har haft det sindssygt godt. Det bliver svært for mig at stoppe, men jeg er kommet dertil, hvor jeg skal finde glæden og spille kampe igen. Sådan er fodboldverdenen også, og nogle gange skal man videre, siger Jeppe Mehl.