Nørrebros Kiosk sponsorerer bus til Esbjerg


18. maj 2017

AC Horsens arrangerer bustur til den vigtige udekamp mod Esbjerg fB på lørdag, og forhåbentlig vil der være mange gule fans på Blue Water Arena, når kampen fløjtes i gang.

Kioskmutter Rosa Benkjer fra Nørrebros Kiosk på Nørretorv lægger ikke skjul på, at hun har et stort, gult hjerte, og hun vil personligt sørge for, at Finnbogason, Kryger og de andre drenge får opbakning fra tribunen på lørdag.

Hun har nemlig valgt at sponsorere en bus fuld af AC-fans, der sammen kan sætte kursen mod Vestjylland.

- Normalt har jeg altid en annonce i kampprogrammet, og det er min drøm at få en bande på stadion, men så mange penge tjener man ikke som kioskejer. I går læste jeg på AC Horsens’ Facebookside, at man kan komme til Esbjerg for 100 kroner inklusiv billet og bus, og det er godt nok meget billigt. Mange skrev, at det burde være gratis, og så tænkte jeg, at jeg vist godt kan få råd til at betale en bus og få 48 gratis til fodbold i Esbjerg, så vi kan gøre en forskel for AC Horsens, fortæller Rosa Benkjer.

Hun er altid på CASA Arena Horsens, når der er hjemmekamp, medmindre der kommer et bryllup eller andre store begivenheder i vejen, og hun tager også gerne turen til for eksempel Silkeborg og Haderslev for at bakke op, når ”de gule” spiller på udebane.

- Jeg tror på, at de 48 billetter hurtigt bliver hentet her hos mig i kiosken, og jeg skal nok sørge for at udspørge folk, når de kommer, for jeg vil være sikker på, at de bruger billetten og tager med for at støtte drengene, lyder det med et smil fra Rosa Benkjer.

Rent praktisk foregår det på den måde, at billetterne bliver udleveret efter først til mølle-princippet i Nørrebros Kiosk på Nørretorv, og derefter bytter man billetten til en ”rigtig” billet, når man møder op ved CASA Arena Horsens lørdag den 20. maj klokken 16.00.

- Vi har også åbent på lørdag, man jeg regner med, at billetterne er væk inden. Jeg bliver også nødt til at lukke kiosken lidt før end normalt på lørdag, for ellers kan jeg ikke nå med bussen, fortæller Rosa Benkjer.

Billetterne er klar til afhentning i Nørrebros Kiosk på Nørretorv i dag, torsdag, frem til klokken 18.00 og i morgen, fredag, fra klokken 07.30-18.00.

Rosa Benkjer skriver på kioskens Facebookside, når den sidste billet er blevet afhentet.