Ny sponsor i AC Horsens: Boligmarkedet A/S


16. januar 2013

Boligmarkedet A/S blev etableret i september 2008 og er et 100 % ejet datterselskab af Dansk Ejendomsmæglerforening (DE), og er i dag Danmarks største boligavis

Boligmarkedet A/S er etableret for at sikre ejendomsmæglerbranchen god og billig emneannoncering rundt i hele Danmark.

Vi udvider løbende vores udgivelsesområder og vores forventning er, at vi i løbet af få år vil være en landsdækkende avis, til glæde for branchen og andre boligrelevante annoncører.

Boligmarkedet er ejendomsmæglerbranchens egen avis, som er med til at give dig som læser det bedste og nemmeste overblik over, hvad der er til salg i din landsdel.

Vores aviser udkommer i flere geografiske områder og fælles for dem alle er, at de repræsenterer et bredt udsnit af de huse de har til salg ved Ejendomsmæglere i denne region. Vores annoncører er fra EDC, Nybolig, DanBolig, Estate Mæglerne, Realmæglerne, home og et bredt udsnit af de uafhængige mæglere.

Første udgave af Boligmarkedet avisen udkom i august måned 2007 i Hovedstaden, og siden har avisen udviklet sig til nu at udkomme i København, på Sjælland, Lolland & Falster, på Fyn, i Østjylland og i Nordjylland. Herudover har vi vores husstandsomdelte aviser i hhv. Syd og Midtfyn, Struer og Omegn, Hvidovre, og vores nye samarbejde med Søndagsavisen i Horsens & Hedensted Kommune, hvor Boligmarkedet er et integreret boligtillæg, der udkommer hver uge året rundt.

Derudover har vi en landsdækkende avis for fritidsboliger der hedder Fritidsmarkedet. Her finder du et stort udvalg af de fritidshuse der er til salg i Danmark.

Du kan besøge Boligmarkedet A/S på www.boligm.dk