Play & pay: Platan Tæpper og Michael Lumb


14. september 2018

Platan Tæpper er en af AC Horsens’ gode samarbejdspartnere, og de to parter har indgået et samarbejde, der giver Platan Tæpper landsdækkende, regional og landsdækkende eksponering.

Platan Tæpper har valgt at ”købe” Michael Lumb gennem ”play & pay-konceptet”, og sponsoratet gælder for resten af efterårssæsonen.

Indehaver Carsten Nortvig fortæller her om baggrunden for sponsoratet:

- Det var egentlig ikke meningen, at vi skulle være play & pay-sponsor igen, men nu kom der en ny, spændende spiller som Michael Lumb, og så valgte vi at slå til. Som et lille firma vil vi gerne bidrage med det, vi kan, og så blev play & pay en del af sponsoratet. Vi vil gerne støtte op om klubben og får synlighed på banen, og derudover er der en sidegevinst ved, at der bliver lige drilleri mellem os og dem, vi handler med, for der er nogen, der holder med andre klubber. På søndag skal jeg på stadion sammen med en leverandør, der er AGF-fan, og så er det sjovt, at vi sponsorerer en tidligere AGF-spiller, fortæller Carsten Nortvig og fortsætter:

- Når AC Horsens spiller kamp, så får jeg ofte besked om, at Platan Tæpper er i fjernsynet, og vores logo på trøjen er meget tydeligt. Det samme er vores skilt bag målet, lyder det fra Carsten Nortvig.

Han har været sponsor i AC Horsens gennem en længere årrække.

- Jeg er meget tilfreds med mit sponsorat. Det er hyggeligt at komme til kampene, og jeg har ofte venner og kunder med til VIP-arrangementerne. Jeg kender mange andre sponsorer, og vi får ofte en god snak. Man handler ofte med nogen man har tillid til og relationer med, og på den måde er det også godt at deltage i arrangementerne, forklarer Carsten Nortvig.

Klik her for at læse mere om Platan Tæpper.