Rema 1000 Fodboldskole blev en stor succes


17. oktober 2018

AC Horsens og Horsens fS afholdt Rema 1000 Fodboldskole fra den 13. oktober til den 16. oktober, og det blev endnu engang en stor succes.

Børnene glædede sig til at træne hver eneste dag, og selvom der blev gået til stålet på CASA Arena Horsens, så var det med fair play i højsædet. Solen skinnede på træningsanlægget alle fire dage, og højdepunktet kom utvivlsomt tirsdag eftermiddag, da superligaspillerne kiggede forbi for at skrive autografer og træne med børnene.

Else Svømmeholm yder et stort stykke arbejde som frivillig på fodboldskolen, og hun kom allerede på banen i planlægningsfasen, hvor hun kontaktede sponsorer og afhentede varer, og hun står også i spidsen for det team, der laver mad og sørger for frugt til børnene.

- Vi må bare sige, at vi er meget taknemmelige for den indsats, der bliver ydet for at give børnene en god oplevelse på Rema 1000 Fodboldskole, og jeg vil gerne takke de frivillige, trænere, ledere og deltagere. En særlig tak skal der lyde til Else Svømmeholm, der endnu engang har knoklet for at få tingene til at lykkes, og vi sætter i den grad pris på hjælpen fra hende og resten af madholdet, fortæller AC Horsens’ direktør Kristian Nielsen og fortsætter:

- Derudover skal der selvfølgelig også lyde en kæmpe tak til vores sponsorer: Atria Danmark, Lantmännen Schulstad, Reitan, Harboe og Rema 1000 på Skt. Helenevej. De har alle været med til at give børnene fire dejlige dag, lyder det fra Kristian Nielsen.

Du kan se billeder fra Rema 1000 Fodboldskole på AC Horsens’ Facebookside.