KØB BILLET og info på Speedway 2018


______________________________
 

KØB DIN BILLET HER, for english BUY YOUR TICKET HERE

*RELEVANT INFO IN ENGLISH BELOW*

Lørdag den 30. juni 2018 vender verdensmesterskaberne i speedway tilbage til CASA Arena Horsens, og billetsalget starter tirsdag den 19. december klokken 10.00.

Billetterne til speedway på CASA Arena Horsens kan købes på billetlugen.dk eller ved at ringe på tlf. +45 70 263 267. Man kan spare over 20 procent på billetkøbet, hvis man køber inden den 28. februar, og priserne begynder ved 350 kroner. Læs mere på speedwaygp.com.

Det er fjerde år i træk, at AC Horsens’ hjemmebane bliver omdannet til en fantastisk speedwayarena, og det er helt unikt, at tilskuerne sidder så tæt på banen.

Forhåbentlig bliver der tale om et gensyn med den danske verdensstjerne Nicki Pedersen, der efter et skadesplaget 2017 er klar til et comeback i VM-serien med et wildcard i lommen.

Det har været en gedigen folkefest med mange horsensianere og festlige, udenlandske gæster de foregående tre år, og der venter uden tvivl endnu en fantastisk oplevelse på CASA Arena Horsens den 30. juni 2018.

Mon ikke der er mange racerglade fans, der ville sætte pris på en actionpacked sommeraften i Horsens?

 

Hvad ved vi indtil videre:

 

What do we know so far:

  • AC Horsens is NOT organizers for speedway like the last 3 years, but is responsible for the location, sale and help with the execution. The organizer is BSI Speedway.
     
  • The tickets are NOW FOR SALE, and you can buy them at billetlugen.dk. (Website is in english)
     
  • The race starts the 30 of June 2018, and the race is held at CASA Arena Horsens, Langmarksvej 59, 8700 Horsens, Denmark.

Hent oversigten som PDF / Download the overview as PDF

 

MERE INFORMATION

Her er links til andre relevante informationer omkring speedway på CASA Arena Horsens.

http://www.speedwayihorsens.dk

https://www.facebook.com/speedwaygrandprixhorsens?fref=ts

http://www.speedwaygp.com/