Tilskuertallet på CASA Arena Horsens er steget med 69 procent


12. oktober 2017

AC Horsens har leveret en række overbevisende præstationer i denne sæson, og det har ført til en øjeblikkelig fjerdeplads i Alka Superligaen.

Fem sejre, fire uafgjorte og to nederlag er det blevet til i de første 11 kampe, og ”de gule” er ved at skabe et fort på CASA Arena Horsens, hvor det endnu ikke er blevet til et nederlag. De første fem kampe har resulteret i tre sejre og to uafgjorte.

Forhåbentlig bliver søndagens hjemmekamp mod Hobro IK overværet af rigtig mange tilskuere, og hvis man tager et kig på tallene over sæsonens første fem hjemmekampe og sammenligner dem med tilsvarende kampe i sidste sæson, så er det rigtig dejlig læsning for en AC Horsens-direktør.

- Hvis vi sammenligner tilskuertallene i denne sæson med sammenlignelige kampe fra sidste sæson, så har vi oplevet en fremgang på 69 procent efter de første fem hjemmekampe, og det er vi super glade for, men vi er også bevidste om, at det kræver stenhårdt arbejde at tiltrække og fastholde tilskuere. Det er noget, vi arbejder på hver eneste dag, og det begynder for alvor at slå igennem nu, forklarer Kristian Nielsen og fortsætter:

- Det har selvfølgelig også en positiv effekt, at vi overlevede i Alka Superligaen i sidste sæson, og i denne sæson har vi fået meget ros for vores tydelige spillestil. Det har blandt andet medført stor interesse fra medierne, og den opmærksomhed tager vi også gerne, lyder det fra Kristian Nielsen.

Klik her for at købe print selv-billet til søndagens kamp mod Hobro IK, der fløjtes i gang klokken 12.00.

Her kan du se sammenligningsgrundlaget:

Sammenlignelige hjemmekampe i 2016/2017

Sammenlignelige hjemmekampe i 2017/2018

AC Horsens – Lyngby (1.663 tilskuere)

AC Horsens – Lyngby (1.828 tilskuere)

AC Horsens – Silkeborg IF (2.025 tilskuere)

AC Horsens – Silkeborg IF (2.711 tilskuere)

AC Horsens – AaB (1.316 tilskuere)

AC Horsens – AaB (3.129 tilskuere)

AC Horsens – FC Nordsjælland. (1.528 tilskuere)

AC Horsens – FC Nordsjælland (2.207 tilskuere)

AC Horsens – Viborg F.F. (1.044 tilskuere)

AC Horsens – FC Helsingør (2.943 tilskuere)*

* Vi har sammenlignet kampen mod oprykkerne fra FC Helsingør med kampen mod nedrykkerne fra Viborg F.F.