Truppen mod AGF


13. juli 2017

AC Horsens sparker sæsonen i gang med udekampen mod AGF fredag den 14. juli klokken 18.00.

Dermed sætter ”de gule” punktum for en opstart, der har budt på mange intense træningspas og fire træningskampe mod SønderjyskE, Randers FC, FC Midtjylland og Brabrand.

Spillerne og manager Bo Henriksen ser frem til at spille om point igen velvidende, at der venter en svær opgave mod et AGF-mandskab, der har hentet en række profiler henover sommerpausen.

- Vi glæder os helt vildt til sæsonstarten, og vi vil gøre vores ypperste for at drille storfavoritterne fra AGF, men vi må også erkende, at vi i løbet af kort tid har skiftet ud på mange positioner, så vi er nok ikke så sammenspillet, som vi gerne vil være. Derudover må vi undvære tre store profiler som Hallur Hansson, Mathias Nielsen og Peter Nymann i de første runder, men jeg har tiltro til, at holdkammeraterne kommer ind og brager igennem, fortæller Bo Henriksen og fortsætter:

- I første omgang er vores fokus på, at vi er ved at få samlet et rigtig godt fodboldhold, og vi glæder os til at se alle de nye ansigter, der kommer til at gøre det rigtig godt for os. Vi leverer normalt gode præstationer mod AGF i Aarhus, og vi glæder os til at spille foran nogle fede tilskuere i morgen, lyder det fra Bo Henriksen.

Han har udtaget følgende trup til morgendagens opgør:

1. Jesse Joronen
3. Jacob Killerech
4. Ayo Simon Okosun
6. Daisuke Sato
9. Kjartan Henry Finnbogason
10. Lasse Kryger
12. Joseph Mensah
13. Thomas Kortegaard
14. Mads Døhr Thychosen
15. Bubacarr Sanneh
16. Delphin Tshiembe
18. Jeppe Mehl
19. Tobias Arndal
20. Mikkel Mena Qvist
22. Mads Bech
27. Jonas Thorsen
30. Marcus Bobjerg
33. Alexander Ludwig