Truppen mod Esbjerg fB


19. maj 2017

Blue Water Arena i Esbjerg danner rammen om det første playoff-opgør mellem Esbjerg fB og AC Horsens i morgen, lørdag den 20. maj, klokken 18.30.

De to klubber har mødt hinanden fire gange i denne sæson, og det har resulteret i to gule sejre, en sejr til vestjyderne og en 1-1 kamp.

AC Horsens rejser til Esbjerg med masser af selvtillid og tro på tingene efter den stærke indsats i 1-0 sejren over Viborg F.F. i tirsdags.

- Det smitter selvfølgelig af på humøret i truppen, at vi leverer en så overbevisende præstation mod Viborg, selvom det ikke var nok til at vinde samlet, og den glæde skal vi tage med på banen mod Esbjerg i morgen. Vi har tidligere i sæsonen vist, at vi kan præstere godt mod Esbjerg, og i de seneste fire kampe mod dem har vi scoret tre mål på dødbolde. Det er en styrke, vi skal have stor fokus på igen i morgen, lyder det fra manager Bo Henriksen.

Han har udtaget følgende trup til morgendagens kamp:

1. Nicklas Dannevang
2. Elfar Freyr Helgason
3. Martin Albrechtsen
4. Conor O´Brien
5. Frederik Møller
8. Mikkel Jespersen
9. Kjartan Finnbogason
10. Lasse Kryger
11. Peter Nymann
12. Joseph Mensah
13. Thomas Kortegaard
14. Jonas Gemmer
15. Bubacarr Sanneh
16. Delphin Tshiembe
17. Hallur Hansson
18. Jeppe Mehl
19. Kim Aabech
20. Mikkel Mena Qvist
21. Steve Clark
22. Mads Bech
29. André Bjerregaard

AC Horsens arrangerer udebanetur til kampen i samarbejde med Fanklubben Den Gule Fare. Læs mere her.

AC Horsens har åbnet for billetsalget til returkampen på CASA Arena Horsens søndag den 28. maj klokken 13.00. Klik her for at købe print selv-billet til det opgør.