Truppen mod FC Nordsjælland


3. april 2011

AC Horsens spiller i morgen den fjerde kamp i foråret og den tredje på CASA Arena Horsens. De to foregående hjemmekampe har resulteret i fire point – tre i forårspremieren mod OB og et enkelt i den seneste hjemmekamp, hvor ”De Gule” delte med Randers FC.

I morgen gælder det så endnu en kamp mod en af rivalerne om midter- og bundplaceringerne og det er et FCN-hold, der blot har hentet et enkelt point i foråret. De første tre kampe har budt på svingende præstationer fra nordsjællændernes side, hvilket kan aflæses på resultaterne. Den første kamp i Randers var ikke overbevisende fra nordsjællændernes side, men det var til gengæld stærkt at få 2-2 i Herning mod FC Midtjylland.

- FC Nordsjælland fik en ordentlig en på ørerne mod Randers FC i den første kamp, men spillede derefter en god kamp mod FC Midtjylland. Hvis de får sat spillet op på deres præmisser, så er det et rigtig dygtigt hold, men det er vores opgave at løse det i morgen. Hvis vi formår at gøre det, så har vi gode muligheder for at hente point. De har tidligere været i stand til at drille os, men generelt har vi spillet tætte kampe mod FC Nordsjælland – også da vi f.eks. tabte 0-3 derovre i efteråret, forklarer cheftræner Johnny Mølby og fortsætter:

- Vi skal møde et boldsikkert hold med meget bevægelighed og vi skal dæmme op for deres løb ned gennem kæderne, hvor deres spillere er gode til at finde plads. Vi skal spille med en kompakt organisation og den rette aggressivitet, vurderer Johnny Mølby.

Han så sit mandskab levere en gedigen defensiv indsats mod Randers FC i sidste runde.

- Der er flere ting fra Randers-kampen, som vi skal tage med til i morgen. Vores organisation fungerede rigtig godt og spillerne kom ud med den rigtige parathed og løbevillighed, som vi også så i OB-kampen, hvor vi også var stærke i duelspillet, fortæller Johnny Mølby, der må undvære en karantæneramt Gilberto Macena.

- Jeg har nogle forskellige overvejelser i forhold til at erstatte Gilberto Macena og vi sender måske en anden type angriber på banen, men vi har flere muligheder. Jeg har i hvert fald folk i truppen, der kan løse opgaven, fortæller Johnny Mølby.

Han har udtaget følgende trup til morgendagens opgør:
1. Søren Jochumsen
2. Anders Nøhr
3. Morten Rasmussen
4. Nabil Aslam
5. Allan K. Jepsen
8. Issey Nakajima-Farran
10. Martin Spelmann
11. Niels Lodberg
12. Sebastian Andersen
13. Thomas Kortegaard
14. Martin Retov
15. Lasse Kryger
19. Mads Agesen
20. Janus Drachmann
21. Kenneth Stenild
25. Kenan Hajdarevic
26. Troels Kløve
29. André Bjerregaard

Du kan købe print selv-billetter til opgøret mod FC Nordsjælland frem til fire timer før kampstart ved at klikke her.

Billetsalget på CASA Arena Horsens begynder i morgen klokken 13.00.