Truppen mod FC Nordsjælland


26. oktober 2018

AC Horsens’ manager Bo Henriksen kan efter halvdelen af grundspillet se sit mandskab indtage femtepladsen i Superligaen.

Senest hentede AC Horsens en dejlig 1-0 sejr i Hjørring, da Vendsyssel FF tog imod, og ”de gule” greb kampen an med stor arbejdsiver, så begrebet arbejdssejr kom til sin ret.

Bo Henriksen fokuserer da også på arbejdsindsatsen, når han sætter ord på præstationen.

- Rent arbejdsmæssigt fandt vi igen ud af, at hvis vi arbejder stenhårdt for hinanden og holder os til vores aftaler, så har modstanderen svært ved at score mod os. Vendsyssel FF producerede vel kun en halvstor chance over 90 minutter, og så har vi altså en stor chance for at vinde, hvis vi kommer med det rette udtryk. Det er altid en god start for et fodboldhold, hvis indstillingen og den defensive struktur er på plads, fortæller Bo Henriksen.

I alt har AC Horsens nu hentet 19 point, og det er i den grad godkendt, lyder det fra manageren.

- Vi er kun halvvejs i grundspillet, så der er mange kampe endnu, men vores samlede pointantal på nuværende tidspunkt er fremragende. Vi skal fortsætte med at bygge på vores præstationer, men vi beviste i Hjørring, at fundamentet er på plads, lyder det fra Henriksen.

I morgen skal AC Horsens i kamp mod en helt anden modstander, når FC Nordsjælland gæster CASA Arena Horsens.

- Vi har stor respekt for FC Nordsjælland, der har gjort det fantastisk gennem flere sæsoner, og de har mange dygtige og talentfulde spillere, men vi så i den seneste kamp mod dem i Farum, at vi kunne drille dem ved at være taktisk kloge og spille med stor aggressivitet og hårdhed i duellerne. Det skal vi finde frem igen i morgen, og så skal vi endnu engang satse på dødbolde, der også banede vejen for sejren over Vendsyssel FF, forklarer Bo Henriksen.

Han har udtaget følgende trup til kampen:

1. Matej Delač
2. Sammy Skytte
3. Mads Juel Andersen
4. Søren Reese
5. Michael Lumb
6. Sivert Heltne Nilsen
7. Mathias Nielsen
8. Bjarke Jacobsen
10. Lasse Kryger
11. Peter Nymann
12. Rune Frantsen
13. Thomas Kortegaard
14. Sebastian Avanzini
17. Hallur Hansson
19. Tobias Arndal
20. Mikkel Mena Qvist
21. Jonas Borring
22. Kasper Junker
24. Sonni Nattestad
30. Kevin Ray Mendoza