Truppen mod SønderjyskE


7. december 2017

CASA Arena Horsens danner rammen om morgendagens kamp mellem AC Horsens og SønderjyskE, der er årets sidste kamp for begge mandskaber.

Opgøret er en del af 19. spillerunde i Alka Superligaen, og efter slutfløjtet er der dømt juleferie for AC-spillerne, der først møder ind igen onsdag den 10. januar. Derefter venter en måneds opstart med træningspas og træningskampe, inden FC Midtjylland gæster den gule hjemmebane i den anden weekend i februar.

Manager Bo Henriksen ser frem til at stå i spidsen for sit mandskab for sidste gang i år, og han er ikke i tvivl om, at der venter et jævnbyrdigt opgør mod SønderjyskE.

- Vi glæder os i den grad til at spille mod SønderjyskE, og alle er opsatte på at runde et godt efterår af med en stærk præstation. Der venter som sædvanligt en vanskelig opgave mod SønderjyskE, der kan gøre ondt på alle hold i Alka Superligaen, men vi er klar til at tage imod dem på vores hjemmebane, hvor vi har præsteret rigtig godt i denne sæson, fortæller Bo Henriksen og fortsætter:

- Hvis vi vinder over SønderjyskE, så har det været et fuldstændigt magisk og mirakuløst efterår. Når vi ser på vores opstart i sommer, hvor der kun mødte otte-ni spillere op til den første træning, så har vi haft et vanvittigt godt efterår med kun fire nederlag i 18 kampe. Vi er ubesejret på CASA Arena Horsens i otte kampe med en målscore på 12-6, så vi har virkelig fået etableret et gult fort. I morgen skal vi gøre arbejdet færdigt ved at yde endnu en god præstation, lyder det fra Bo Henriksen.

Han har udtaget følgende trup til kampen mod SønderjyskE:

1. Jesse Joronen

4. Ayo Simon Okosun

8. Bjarke Jacobsen

9. Kjartan Henry Finnbogason

10. Lasse Kryger

11. Peter Nymann

13. Thomas Kortegaard

14. Mads Døhr Thychosen

16. Delphin Tshiembe

18. Jeppe Mehl

19. Tobias Arndal

20. Mikkel Mena Qvist

23. Oliver Drost

24. Nicolai Dohn

27. Jonas Thorsen

30. Marcus Bobjerg

33. Alexander Ludwig

Foto: Charlotte Adsbøl