Truppen mod Vejle Boldklub


30. august 2018

CASA Arena Horsens danner rammen om morgendagens lokalbrag mellem AC Horsens og Vejle Boldklub, og der bliver gang i tribunerne med et tilskuerantal, der forhåbentlig når op omkring 8.000 forventningsfulde gule og røde fodboldfans.

AC Horsens er placeret på en ottendeplads i Superligaen med tre point mere end Vejle Boldklub, der indtager 12. pladsen, men Adolfo Sormanis mandskab kan altså komme op på siden af ”de gule” med en sejr i Horsens.

Forhåbentlig lykkes den mission ikke for Vejle Boldklub, der har tabt de to seneste kampe og ikke har vundet siden premieren mod Hobro IK den 13. juli. Omvendt går AC Horsens ind til kampen med masser af selvtillid efter sejren over FC Nordsjælland og to clean sheets i træk.

Sejren over FC Nordsjælland var den første i Farum i næsten 10 år, og manager Bo Henriksen glæder sig over de takter, hans mandskab har vist på det seneste.

- Vi har fundet vores base og en tryghed, der er meget vigtig for alle på og omkring holdet, og det giver selvtillid, at fundamentet er på plads. Vi spillede en taktisk fremragende kamp mod FC Nordsjælland. Vi tillod ikke dem at komme til chancer, og vi scorede selv et fantastisk mål, da Mikkel Qvist headede Thomas Kortegaards indlæg i kassen, fortæller Bo Henriksen og fortsætter:

- Det giver spillerne en masse tro på tingene, når de kan se, at vi kan vinde fodboldkampe ved at holde vores aftaler, og vi har også en god chance for at vinde over Vejle. De har gjort det fint som oprykker, men det er et hold, vi skal matche på hjemmebane, og jeg er sikker på, at vi kan hente point for tredje kamp i træk. Det kræver endnu engang, at vi optræder som et hold og gør hinanden gode, lyder det fra Bo Henriksen.

Han har udtaget følgende trup til kampen mod Vejle Boldklub, der fløjtes i gang klokken 19.00:

1. Matej Delač

2. Sammy Skytte

3. Mads Juel Andersen

4. Søren Reese

6. Sivert Heltne Nilsen

7. Mathias Nielsen

8. Bjarke Jacobsen

9. Oliver Drost

10. Lasse Kryger

11. Peter Nymann

12. Rune Frantsen

13. Thomas Kortegaard

14. Sebastian Avanzini

15. Mathias Kristensen

17. Hallur Hansson

19. Tobias Arndal

20. Mikkel Mena Qvist

21. Jonas Borring

23. Frederik Mortensen

30. Kevin Ray Mendoza

Foto: Charlotte Adsbøl

Klik her for at købe billet til kampen - husk at du kan scanne den direkte fra din smartphone ved indgangsmøllen.

Husk at du kan varme op til kampen med andre gule fans i Horsens' største fredagsbar fredag den 31. august klokken 16.00.