U13: Ærgerlig remis for ”de gule”


1. oktober 2018

Når man udligner i sidste minut, så plejer man at være tilfreds.

Dette var dog ikke tilfældet, da U13-talenterne fra AC Horsens lørdag tog retur fra Skive med 1 point i bagagen efter 2 - 2.

Selvfølgelig var man glade for ikke at have tabt kampen, men såfremt man var vidne til kampen, vil man forstå holdets skuffelse. Det skulle have givet 3 point.

De gulblusede gæster dominerede nemlig og var kampen igennem det bedste hold. I hvert fald når man kigger på spillet mellem de 2 felter, hvor ”de gule” gjorde det godt både med og uden bold i forhold til den gameplan, der var sat op for kampen.

Desværre var de hverken dygtige nok eller heldige nok i de 2 felter, hvor hjemmeholdet bare var skarpere.

Da hjemmeholdet efter små 20 minutter bringer sig foran, bør AC Horsens være foran med minimum 2.

Man er tæt på efter hjørnespark, og Zanar Hussein har en afslutning på stolpen. Herudover disker hjemmeholdets keeper op med en formidabel redning, som forhindrede ”de gule” i at komme foran.

Heldigvis får Frederik Ravn hurtigt udlignet efter hjemmeholdets føringsmål, da han sikkert lagde bolden forbi hjemmeholdets keeper.

2. halvleg lignede på mange områder de første 30 minutter. AC Horsens var mest på bolden og skabte også de chancer, der skulle til for at komme foran. Karl-Emil er tæt på efter et hovedstød, men også både Lukas Vesterholm, Rinor Rexihepi, Frederik Ravn og Zanar Hussein havde fine scoringschancer, som desværre ikke kom ind.

Hjemmeholdet var sjældne gæster i Horsens-feltet, men en fejl blev desværre straffet blot 6 min før tid, og så stod det 2 - 1.

Gæsterne pressede hårdt på til sidst og skabte også 2 chancer, hvor af den ene heldigvis gav mål, så slutresultatet blev 2 - 2. Denne scoring blev sat ind af kaptajn Zanar Hussein.

Trænerduoen bestående af Steffen Pedersen og Simon Aaes var efter kampen skuffet over, at man ikke formåede at hente alle 3 point med hjem til Horsens og udtalte således:

- Vi spiller en kamp hvor vi på mange måder gør mange ting rigtigt. Vi lykkedes langt hen ad vejen med vores gameplan, og vi gør mange ting rigtigt mellem de 2 felter. Men fodboldkampe afgøres i felterne, og det handler om at score. Vi skaber 7-8 scoringschancer, mod hjemmeholdets 3, men de var dygtigst til at udnytte dem. Derfor er vi naturligvis meget ærgerlige over resultatet, for vi skal vinde sådan en kamp og det er ikke godt nok, at vi ikke gør det, lyder det fra duoen.

- Vi tager de gode ting med os videre, og vi tager de knap så gode ting med os på træningsbanen, hvor vi skal dygtiggøre os. Den præstation Jacob Madsen leverer i 1. halvleg er hans bedste minutter i den gule trøje. Her lykkedes han med sine fokusområder både med og uden bold. Herudover spiller Frederik Ravn og Zanar Hussein en god kamp centralt, hvor de sammen bliver bedre og bedre. Herudover er vi meget tilfredse med det indhop, som Karl-Emil leverer. Han kommer ind med rette udtryk og er ligeved at score også, slutter Pedersen og Aaes.

Næste kamp for U13-drengene er på lørdag, hvor man hjemme på CASA Arena Horsens tager imod Vejle B i et vaskeægte lokalopgør. Kampen spilles kl. 11:00.

Skive IK – AC Horsens 2 - 2 (1 - 1)
21. min.: 1 - 0
23. min.: 1 - 1 Frederik Ravn (Zanar Hussein)
54. min.: 2 – 1
61. min.: 2 - 2 Zanar Hussein (Rinor Rexhepi)