U13: Gult nederlag til stærkt OB-mandskab


7. september 2018

U13 måtte onsdag aften se sig besejret med 3 – 2, da man i Ådalen mødte et stærkt OB-hold.

Hjemmeholdet startede kampen klart bedst, og ”de gule” havde svært ved at finde fodfæste. Man var ikke dygtige nok i sit erobringsspil, hvor man ofte gav hjemmeholdet for meget tid og plads på bolden. På bolden manglede ”de gule” mod og tålmodighed og havde svært ved sætte spillet sammen.

Derfor var det også fortjent, da hjemmeholdet efter små 10 minutter kunne bringe sig foran.

Gæsterne formåede at ændre lidt, og det sidste kvarters tid af 1. halvleg får AC Horsens meget bedre fat. De defensive 1:1 situationer blev løst bedre, og udstrålingen blev markant bedre. Dette kunne ses i holdets energi, vildskab og aggressivitet i specielt duellerne.

Stillingen ved pausen var fortjent 1 – 0 til hjemmeholdet.

I pausen blev der talt om, hvad der skulle til for at få et endnu bedre greb om kampen. Og det formåede de gule talenter at få i store dele af 2. halvleg.

Her har der flere gode perioder fra gæsternes side, og kampen bølgede mere frem og tilbage. OB var stadig mest på kuglen, men AC Horsens formåede at gøre det sværere for dem.

På bolden spillede U13-drengene med meget større mod og formåede at træne. AC Horsens havde nogle rigtig fine momenter og skaber også fine muligheder.

OB fortsatte også med at skabe chancer og var mest på kuglen, og 10 minutter før tid kom de på 2 – 0. Kort efter øgede de også til 3 – 0, inden ”de gule” kort efter fik reduceret til 3 – 1. Med 3 minutter igen lykkedes AC Horsens også med yderligere en reducering, men det endte desværre med et nederlag på 3 – 2.

Cheftrænerduoen Steffen Pedersen og Simon Aaes havde følgende reaktion på kampen:

- Vi møder et stærkt OB-hold, og taber fortjent med 3 – 2. Vi har muligheder til at kunne have taget point med hjem, men vi kunne også have tabt større, hvis ikke det havde været for en storspillende Jonathan Villefrance i målet. Vi er ærgerlige over, at vi indleder kampen så skidt. Specielt i denne fase er vi ikke dygtige nok, til at overføre fra træningsbanen, lyder det fra trænerteamet.

- Vi er glade for at se, at vi formår at omstille os undervejs og retter til ud fra vores fejl. Det viser en god forståelse og en mental styrke. Resultatmæssigt var kampen åben hele vejen, og vi bliver ved med at tro på, at vi kunne skabe et resultat, og ser vi bort fra det første kvarters tid kan vi være tilfredse med det mentale, som vi har arbejdet meget med. Vores værdier er tydelige her og vi viser god attitude. Vi bliver som kampen skrider frem bedre og bedre både med og uden bold, og der er klare fremskridt i forhold til starten af sæsonen. Det er jo dejligt at se, forklarer trænerteamet.

- Vi rammer ikke topniveau, hvilket man skal, hvis man skal besejre OB. Det gælder både som hold og individualist, hvor alle skal ramme dagen. Jonathan Villefrance står en meget flot kamp og har mange flotte redninger. Herudover har han specielt i 2. halvleg mange gode igangsætninger. Vores 2 stoppere (Jacob Madsen og Sigurd Nielsen) spiller sig op og formår at øve sig, hvilket var fedt at se. Det var ikke alt som lykkedes, men de prøver, hvilket er meget glædeligt, slutter Pedersen og Aaes.

Lørdag skal U13-drengene i aktion igen, når de hjemme på CASA Arena Horsens tager imod Esbjerg fB kl. 10:00.

OB – AC Horsens 3 - 2
8. minutter: 1 - 0
54. minutter: 2 – 0
58. minutter: 3 – 0
58. minutter: 3 - 1 Malthe Bach (Malthe Munch)
59. minutter: 3 - 2 Malthe Munch