U13: Sprudlende offensiv i storsejr


5. november 2018

Med 6 point i bagagen for de seneste 2 kampe mod henholdsvis FCM og Silkeborg IF var det en selvtillidsfuld U13-trup, der satte kursen Hinnerup søndag formiddag.

En sejr ville betyde, at man var sikker på indplacering i forårets liga 1, hvilket har været efterårets helt klare målsætning.

”De gule” leverende en flot indsats på en flot efterårsdag i Hinnerup. Drengene gik ydmyge på banen og med respekt for dagens modstander, som har klaret sig flot og over al forventning som oprykker.

AC Horsens viste dog fra første fløjt, at der var klasseforskel på dagen. Der skulle kun gå 6 minutter før, Søren “målnæse” Albrecht have nettet første gang efter flot assist fra Frederik Ravn. Disse 2 gentog det flotte samarbejde bare få minutter senere, og så kunne topscoreren fordoble sine scoringer med scoringen til 0-2.

Hjemmeholdet var sjældne gæster på AC Horsens’ halvdel, men efter 26 minutter lykkedes det efter en omstilling at få reduceret. Dette skabte dog på ingen måde panik hos gæsterne, og anfører Zanar Hussein svarede kort efter tilbage, da han assisteret af Victor HR kunne score til 1-3.

Brandvarme Zanar Hussein nåede også at tilføje endnu en assist til listen inden pausen, da han flot satte Søren Albrecht op, der kronede en flot 1. halvleg med et hattrick. 2. halvleg lignede på mange områder den første halve time.

”De gule” var dominerende og i kontrol. Hjemmeholdet kom frem til en enkelt afslutning, som Jonathan Villefrance sikkert tog sig af. Tempoet gik lidt ud, men der blev stadig skabt fine scoringsmuligheder til gæsterne. Rinor Rexhepi erstattede kort inde i 2. halvleg Søren Albrecht som angriber, og han havde brugt 1. halvleg på at se, hvordan man skulle gøre.

Det blev ikke til et hattrick fra Rexhepi, men efter flot arbejde fra Sigrud “Xavi” Nielsen kunne han gøre det til 5-1, inden han også lukkede og slukkede til 6-1 efter lidt klumpspil i hjemmeholdets felt.

Trænerne så kampen således:

Vi er glade for sejren og de 3 point. Det er vi altid, når vi vinder, men denne sejr sikrede os indplacering i forårets liga 1, og det er vigtigt for os. Vi synes, vi bygger på uge efter uge, og vores præstationer bliver bedre og bedre både individuelt og som hold.

Vi er det bedste hold i dag kampen igennem, og vi er i fuld kontrol.

Vores 1. halvleg med bolden er nok det bedste, vi har leveret i efteråret. Vi træner, og vi viser forståelse for det, vi snakker om og træner. Det er ganske enkelt klasse!

Vi positioner os godt, vi hjælper hinanden, og vi skaber mange chancer og scorer nogle flotte mål.

Vi spiller lidt for langsomt i 2. halvleg, hvilket var lidt ærgerligt.

Vi er også gode uden bolden, hvor vi er stærke 1:1 og i vores fremadrettede forsvarsspil.

Vi spiller med stor spilleglæde og tro på egne evner, og det var tydeligt i vores præstation.

Vores spillestil og værdier var tydelige, og det glæder os.

Vi har mange fine præstationer i dag.

Jacob Madsens kurve går bestemt i den rigtige retning, og han er spændende at følge lige nu. Fed indstilling og gør alt for at blive bedre.

Søren Albrecht scorer 3 og har virkelig fundet vej til netmaskerne. Klasse.

Rinor Rexhepi kommer ind og scorer 2 og gør mange ting rigtigt.

Banens bedste kommer vi dog ikke uden om var Frederik Ravn. Av en 1. halvleg han spiller. Han øver sig så flot på sine individuelle opgaver, og i dag lykkedes han med stort set alt, han hørte ved. Han var en evig trussel og har også 2 flotte assists. En præstation han gerne skulle finde noget stabilitet ud fra.

U13 har sidste turneringskamp på lørdag, hvor man hjemme tager imod Ringkøbing IF. En sejr i denne kamp vil give holdet en topplacering.

HOG Hinnerup – AC Horsens 1-6 (1-4)
6 min.: 0-1 Søren Albrecht (Frederik Ravn)
8 min.: 0-2 Søren Albrecht (Frederik Ravn)
26 min.: 1-2
28 min.: 1-3 Zanar Hussein (Victor HR)
30 min.: 1-4 Søren Albrecht (Zanar Hussein)
50 min.: 1-5 Rinor Rexhepi (Sigurd Nielsen)
60 min.: 1-6 Rinor Rexhepi