U13: Storsejr til AC Horsens


29. oktober 2018

De gule U13-talenter i AC Horsens hentede lørdag eftermiddag en flot sejr på hele 7-2, da man hjemme tog imod Silkeborg IF.

De første 3 kampe havde ikke givet det ønskede pointudbytte, og selvom man følte præstationerne havde været til mere, så var status blot, at man lå i den tunge ende af tabellen.

Derfor har klubværdien “hårdt arbejde” også været ekstra vigtig den seneste tid, hvor netop dette har været et stort fokus på træningsbanen. Netop denne værdi skulle nemlig være med til at vende situationen.

Sejren i den seneste kamp på Heden har uden tvivl givet selvtillid og skabt glæde i truppen.

Og netop denne glæde tog drengene med sig på banen i gårsdagens kamp.

”De gule” startede nemlig kampen bedst, og der var kun spillet 5 minutter, da Søren Albrecht bragte hjemmeholdet foran 1-0.

Netop Søren Albrecht, som er inde i en rigtig god periode, var på spil igen bare minuttet efter. Denne gang viste han godt overblik ved at assistere for sin kaptajn, Zanar Hussein, som sikkert gjorde det til 2-0.

Gæsterne reducerede til 2-1, men de fik ikke lov til at snuse til en udligning længe, da Malthe Bach kort efter reduceringen havde placeret sig rigtigt ved bagerste stolpe og blot skulle sætte en inderside på for at score til 3-1.

Zanar Hussein blev 5 minutter inden pausen dobbelt målscorer, da han efter en flot solotur i ægte Messi-stil kunne score til 4-1.

Gæsterne fik kort inden pausen desværre reduceret til 4-2, og kampen var derfor på ingen måder afgjort.

AC Horsens fortsatte med at skabe store chancer i 2. Halvleg, og det blev til 3 mål yderligere.

Først var det indskiftede Viktor Kjærulff, som flot scorede til 5-2. 15 minutter før tid lykkedes det Zanar Hussein at lave hattrick efter forarbejde af Victor HR.

Frederik Ravn kronede en flot indsats med at lukke til slutresultatet 7-2, da han efter fornemt bandespil med Viktor Kjærulff scorede sikkert.

Trænerteamet så naturligvis tilbage på kampen med god tilfredshed:

Det var en vigtig sejr! Inden kampen lå vi side om side med Silkeborg, og nu lægger vi lidt afstand til dem og de øvrige hold under os. Efter en svær resultatmæssig start har de fortsat det hårde arbejde og det skal de have stor ros for! De har hele tiden været bevidste omkring, at der kun var os selv til at ændre situationen. Der har været stor tro på, at det selvfølgelig nok skulle vende, og vi har leveret 2 gode præstationer og hentet 2 flotte sejre. Vores største udfordring har været manglende skarphed i felterne. Derfor var det også fedt, at vi i dag scorer 7 mål. Vi kunne godt score flere, men når man laver 7 er det svært at være decideret utilfreds.

Uden bolden spiller vi ikke vores bedste kamp. Vi sidder ikke tæt nok og kommer for ofte for sent i vores dueller. Men vi ser også flere gode eksempler, hvor vi lykkedes med vores gameplan, og her gør vi det svært for Silkeborg!

Med bolden spiller vi nok vores bedste kamp. Vi øver os virkeligt og det gælder både vores opbyggende spil og afslutningsspil. Spillerne øver sig hver især og vi øver os som hold.

Som træner er det fantastisk at se, når vi lykkedes med at overføre noget fra træningsbanen. Det gjorde vi i høj grad i dag!

Glæden var tydelig i vores præstation, hvilket var dejligt at se. Vores vilje og det hårde arbejde var bedre i sidste uge, men vi viser god attitude hele vejen rundt og vi er bedre end Silkeborg på det mentale parametre. Vi skal dog stadig kunne bevare fokus gennem en hel kamp, så vi ikke unødvendigt giver modstanderen lov til at kontrollere.

Søren Albrecht spiller rigtig godt de første 20 minutter. Det er en gut med selvtillid for tiden, og det er tydeligt i hans præstationer. Han blev erstattet af Viktor Kjærulff undervejs, som leverende en flot præstation. Han har trænet fantastisk på det seneste, og derfor var det vigtigt for ham og for holdet, at lavede både en flot scoring og assist.

Zanar Hussein er ligeledes inde i en rigtig god periode. Han laver hattrick med 3 flotte mål, og er i alt med i 5 af vores scoringer. Han er afgørende i dag, og han viser store lederegenskaber.

Frederik Ravn kommer ind fra bænken og leverer hans bedste kamp i den gule trøje.

Han arbejdede hårdt for holdet og viste mod i sine 1:1 def. Offensivt var han en evig trussel, og han viste forståelse for både at kunne spille, løbe og drible sig fri. Scorer her i blandt et rigtig godt mål.

Nu skal vi huske på, hvorfor og hvordan vi har fået 2 flotte sejre, og så vil vi gøre alt for at tage den 3. Sejr på stribe, når vi næste uge gæster Hinnerup.

AC Horsens - Silkeborg IF 7-2 (4-2)
5 min.: 1-0 Søren Albrecht (Zanar Hussein)
6 min.: 2-0 Zanar Hussein (Malthe Bach)
12 min.: 2-1
17 min.: 3-1 Malthe Bach (Søren Albrecht)
24 min.: 4-1 Zanar Hussein
31 min.: 4-2
39 min.: 5-2 Viktor Kjærulff (Zanar Hussein)
46 min.: 6-2 Zanar Hussein (Victor HR)
49 min.: 7-2 Frederik Ravn (Viktor Kjærulff)