U13 tabte jævnbyrdig kamp til Esbjerg


11. september 2018

Når man taber 0 - 4, så lyder det som om, at der har været klasseforskel.

Dette var dog ikke tilfældet, da de yngste Horsens-talenter lørdag formiddag tog imod Esbjerg fB.

Det var en fin kamp i et fint tempo mellem 2 hold, som stod rigtig godt til hinanden.

Chancemæssigt var det meget lige, hvis man ser bort fra afslutningerne. Forskellen var blot, at gæsterne var skarpest i felterne, hvorfor de trak sig ud som vinderne.

Kampen bølgede indledningsvist lidt frem og tilbage, og AC Horsens havde et par gode muligheder for at komme på 1 - 0. Her blev blandt andet en friløber desværre misbrugt.

Efter 22 minutter kom Esbjerg så foran 0 - 1 efter en fejl i Horsens-defensiven. Dette var også stillingen ved pausen.

2. halvleg var knap så velspillet, og tempoet gik lidt ud af kampen. Efter kun 5 minutter kunne Esbjerg øge til 0 - 2 efter en omstilling.

De 2 hold skiftes i denne periode til at have kuglen, men begge hold havde svært ved at skabe chancer. Derfor var det heller ikke så overraskende, at det 3. mål kom efter et hjørnespark, og desværre var det gæsterne, der endnu engang fik kuglen i nettet.

Herefter havde hjemmeholdet et par fine chancer for at reducere, men i stedet for reduceringen kunne Esbjerg lukke kampen i de sidste sekunder med scoringen til 0 - 4.

Trænerne fortæller følgende om de gules indsats:

- Vi spiller en fin 1. halvleg, hvor vi spiller med en god udstråling og stor vilje. Det er sådan vi vil kendetegnes. Defensivt var der flere fine eksempler i forhold til vores fokusområder fra træningsbanen, og vi løser flere af vores 1:1 situationer godt. Med bolden er vi gode til at finde rum, men vi spillede oftest lidt for langsomt i vores opbyggende spil, hvor vi heller ikke altid fik vurderet ordentligt. De gange vi gjorde, satte vi et par fine angreb op, lyder det fra trænerteamet.

- Vi har et par gode chancer for at komme foran 1 - 0, hvilket kunne have givet kampen et andet billede. Det formår vi desværre ikke at komme. Vi er ikke tilfredse med vores 2. halvleg hvor vi ikke er dygtige nok til at træne. Vi er her ikke dygtige nok som hold, og vi går ned i tempo. Jonathan Villefrance står igen en god kamp med flere fine redninger.  Herudover leverer Lukas Vesterholm et godt indhop i forhold til fokusområderne. Jacob Madsen formår at træne sit spil uden bold rigtig fint, fortsætter Simon Aaes og Steffen Pedersen.

- Vi er nu færdige med vores første puljespil, og vi har spillet en masse jævnbyrdige kampe. Vi har set, at når vi leverer, så kan vi slå alle hold, og gør vi ikke, så kan vi også tabe til alle hold. Det tror vi er god læring for spillerne. Vi skal præstere hele vejen rundt, hvis vi skal vinde fodboldkampe. Og det er nu engang det sjoveste. Nu har vi 14 dage uden kamp, hvor vi virkeligt kan få trænet. Det glæder vi os til, slutter de

AC Horsens - Esbjerg fB 0 - 4 (0 - 1)
22. min: 0 – 1
35. min: 0 – 2
47. min: 0 – 3
60. min: 0 - 4